Миков ще присъства на откриването на офис на евродепутатите от БСП

Председателят на НС на БСП Михаил Миков ще посети Мездра, Враца и Монтана на 02.10.2015г., за да подкрепи кандидатите на левицата за предстоящите избори.

От 10:00 часа Миков ще присъства на откриването на офис на членовете на ЕП от БСП/ПЕС в град Монтана на адрес бул. “Трети март” 98, ет. 2 . На събитието ще присъстват Илияна Йотова – ръководител на делегацията на българските социалисти в ЕП, Георги Пирински – евродепутат от БСП/ПЕС, Мончил Неков – евродепутат от БСП/ПЕС, кандидатите за кметове на общини, представители на ръководството на БСП-Монтана. В 11:00 часа председателят на БСП ще се срещне с кандидатите за общински съветници от листата на община Монтана. Миков ще се срещне с граждани на Монтана на площада в центъра на града в 12:00 часа.

Лидерът на левицата ще се срещне с граждани, членове и симпатизанти на левицата в с. Царевец в салона на кметството в 15:00 часа. По късно в 16:30 часа той ще се срещне с кандидатите на левицата за общински съветници в предизборния щаб в Мездра. В 17:30 часа Миков ще вземе участие в предизборния митинг в комплекс „Калето”.

Във Враца председателят на НС на БСП ще участва в предизборния митинг пред общината в града в 19:15 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини