Дъщерята на изчезналия бизнесмен от Плевен: Не са ни искали откуп, изпари се сякаш в нищото

Баща ми не дължеше пари на хората, финансовите му взаимоотношения бяха само с банки, но не знам на каква стойност са кредитите му. Това заяви пред Нова телевизия дъщерята на изчезналия плевенски бизнесмен Йоско Исаев - Виктория. "Държим едно кафене в Плевен, отдаваме магазини под наем", добави тя.
"Нямаше симптоми на депресия у него. Беше притеснен, работни много усърдно и е под напрежение", коментира Вероника и допълни: "Досега никой не се е обаждал за пари, никой не е искал откуп."

"Последно с баща ми се чух в 12.30 часа, майка ми също се е чула с него. Говорихме за кафето, какво трябва да направим за зимния сезон", разкри тя. "Познавам Робърт Трейн, не мога да си обясня защо и той е обявен за общодържавно издирване", информира дъщерята на Йоско Исаев.

"Изчезна сякаш в нищото. Много нетипично е за него да не си вдига телефона. Даваше свободно до вечерта до към 22.00 часа, след това се включваше гласова поща. Няма доказателства, че е отвлечен. Надявам се да не е в безопасност", сподели Вероника.

"Всички сме много притеснени, шокирани сме от обстоятелствата", заключи Вероника.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини