Янаки Стоилов: Гори ли духът в Батак, той ще разпали огъня в цялата страна

„Батак носи свой собствен дух, защото тук хората разбират патриотизма не като противопоставяне, а като памет, сплотеност и готовност за единодействие в името на общите цели във време, когато парите се опитват да обсебят политиката. Гори ли духът в Батак, той ще разпали огъня в цялата страна”. Това заяви зам.-председателят на НС на БСП и депутат от левицата Янаки Стоилов пред стотици граждани на предизборната среща, на която бяха представени кандидатурите за кмет на община Батак и общински съветници. Досегашният 3 мандата кмет на Батак от БСП Петър Паунов е подкрепен от АБВ и Сдружение „Памет и бъдеще”.

„През изминалите години доказахме, че заедно можем да превърнем Батак в уютно място за живеене, да продължим да работим и надграждаме постигнатото – с отговорност и мисъл за хората към общи успехи”, заяви Паунов.

„Нашите кандидати трябва да знаят, че властта е преди всичко отговорност и те ще могат да стигнат до вас, защото всичко зависи от вас. Само народ, който търси своето бъдеще, има шанс за бъдеще”, каза Янаки Стоилов.

Преди срещата беше отслужена празнична литургия за здраве и успех на кандидатите на левицата от пловдивския митрополит Николай.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини