Фандъкова: Правителството отпусна 151 млн. лева за реконструкция на централната градска част

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

Бойко Борисов: Столична община да помисли да направи скъпа зона в центъра

Полицаи спряха от продажба 350 кг захарни и шоколадови изделия с изтекъл срок на годност

Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Президентът Радев наложи вето на Закона за КТБ

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Корнелия Нинова: Искането за оставка на Валери Жаблянов е противоконституционно

110 депутати решиха оставката на Валери Жаблянов

Съдът отложи първото заседание по делото срещу Владо Плацентата

Арестуваха двама, ограбили казино и бензиностанция с пластмасов пистолет

Владимир Тошев: Ако изказването на Жаблянов не е комунистическа тирада и той не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам

Пътни полицаи засякоха трима, обявени за издирване Единият е търсен от ГДБОП

Тежко е състоянието на момчето, паднало от прозорец в социален комплекс

“Единни за промяна”: Битката за Видин е за нашия дом и хляб

Благоустройство на града, отговорност към гражданите и прозрачно управление – затова настояха хората от един от най-големите жилищни квартали на Видин – “Бонония”, които се срещнаха с кандидат-кметът Росица Кирова и екипа на “Единни за промяна”.

“Видин в годините сякаш загуби своя път. Позабрави се, че тук живеят едни от най-трудолюбивите хора в България. После видинчани се разпръснаха, загубвайки път и посока. Започна да се руши това, което са съградили нашите родители. Крайно време е да върнем Видин на картата на България, да изградим единна визия за развитието на града и общината, за да продължим напред”, каза Росица Кирова.

В откровен разговор със своите съграждани кандидат-съветниците от листата на “Единни за промяна” заявиха своята готовност да управляват честно и открито, спирайки разрухата и унищожаването на Видин. От коалицията отново подчертаха, че промяната не би могла да настъпи без активната роля и подкрепа от всички видинчани, които да се включат в преобразяването на родния си град.

На срещата жителите на кв. “Бонония” остро разкритикуваха действията на местната власт през годините, която бе определена като лош стопанин на общинското имущество с безхаберно разхищаване на общински средства. Както и в много други райони на Видин, то и жителите на “Бонония” изразиха недоволство от пренебрежителното отношение на управленците към проблемите и неволите на хората от общината, която се оказва недостъпна за редовия видинчанин.

Представяйки приоритетите си за развитието на Видин, от “Единни за промяна” подчертаха, че ако получат подкрепа, ще вложат сили, опит и знания в благоустройството на всички квартали, както с обновление на инфраструктурата, така и с изграждане на зони за отдих, площадки и детски кътове. Подкрепа за образованието, социалната политика, създаване на условия за развитие на бизнеса са само част от другите цели, които си поставят от “Единни за промяна”.

“Видин има различно лице и с общи усилия можем да го покажем”, призова съгражданите си кандидатът за кмет Росица Кирова.

С аплодисменти бяха посрещнати и думите на водача на листата за общински съветници от “Единни за промяна” д-р Цветан Ценков: “Да изберем първата жена кмет на Видин и отбор от хора, които могат да направят промяната”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете