Грипът затвори 901 училища в страната

Намериха тялото на 15-годишното момче, потънало в микроязовир край село Марково

Депутатите решиха да отложат с 6 месеца влизането в сила на Закона за горивата

Улично куче нощува под одеало (СНИМКИ)

Турски митничари заловиха 104 килограма хероин на „Капъкуле“

БЛС: Необходим е работещ механизъм, който да защити лекарите на работното им място

50 „годзили” по 1 милион евро Специална серия Nissan GT-R с мощност 720 конски сили

Спортният министър Кралев: Тазгодишното издание на Sofia Open ще е върхът на турнира

Български баща: Норвежката система дискриминира чужденците

Радосвет Радев: Дигитализацията в администрацията се случва бавно

Двама мъже пострадаха при катастрофа край Арбанаси

Кметът Калин Каменов: Враца е пред епидемия

Манолова: Двойният стандарт при храните ще бъде инкриминиран като измама

С какъв опит се кандидатства за работа в метеорологичната служба?

Евродепутат доайен събирал по 150 евро такса от посетители

„Единни за промяна“: Битката за Видин е за нашия дом и хляб

Благоустройство на града, отговорност към гражданите и прозрачно управление – затова настояха хората от един от най-големите жилищни квартали на Видин – „Бонония“, които се срещнаха с кандидат-кметът Росица Кирова и екипа на „Единни за промяна“.

„Видин в годините сякаш загуби своя път. Позабрави се, че тук живеят едни от най-трудолюбивите хора в България. После видинчани се разпръснаха, загубвайки път и посока. Започна да се руши това, което са съградили нашите родители. Крайно време е да върнем Видин на картата на България, да изградим единна визия за развитието на града и общината, за да продължим напред“, каза Росица Кирова.

В откровен разговор със своите съграждани кандидат-съветниците от листата на „Единни за промяна“ заявиха своята готовност да управляват честно и открито, спирайки разрухата и унищожаването на Видин. От коалицията отново подчертаха, че промяната не би могла да настъпи без активната роля и подкрепа от всички видинчани, които да се включат в преобразяването на родния си град.

На срещата жителите на кв. „Бонония“ остро разкритикуваха действията на местната власт през годините, която бе определена като лош стопанин на общинското имущество с безхаберно разхищаване на общински средства. Както и в много други райони на Видин, то и жителите на „Бонония“ изразиха недоволство от пренебрежителното отношение на управленците към проблемите и неволите на хората от общината, която се оказва недостъпна за редовия видинчанин.

Представяйки приоритетите си за развитието на Видин, от „Единни за промяна“ подчертаха, че ако получат подкрепа, ще вложат сили, опит и знания в благоустройството на всички квартали, както с обновление на инфраструктурата, така и с изграждане на зони за отдих, площадки и детски кътове. Подкрепа за образованието, социалната политика, създаване на условия за развитие на бизнеса са само част от другите цели, които си поставят от „Единни за промяна“.

„Видин има различно лице и с общи усилия можем да го покажем“, призова съгражданите си кандидатът за кмет Росица Кирова.

С аплодисменти бяха посрещнати и думите на водача на листата за общински съветници от „Единни за промяна“ д-р Цветан Ценков: „Да изберем първата жена кмет на Видин и отбор от хора, които могат да направят промяната“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.