Цветан Цветанов в плевенското село Коиловци: Изберете успешния кмет от ГЕРБ проф. Димитър Стойков

Искам да Ви благодаря за подкрепата, която сте давали през годините на ГЕРБ. Сега отново ни предстоят тежки избори. От Вас зависи как ще се управляват община Плевен и село Коиловци през следващите четири години. Това каза пред жителите на село Коиловци председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Плевенски район даде много на страната ни. Трябва да сте горди с тримата си народни представители от ГЕРБ и с първата жена председател на Народното събрание – Цецка Цачева. От Вас зависи отново да изберете успешния кмет на Плевен от ГЕРБ проф. Димитър Стойков и бъдещия успешен кмет на село Коиловци Румен Габров“, заяви още Цветанов.

„Преди 4 години ние Ви помолихме за подкрепа и избрахме един достоен кмет на община Плевен – проф. Димитър Стойков. Той доказа, че може и постигна видими резултати. Сега отново залагаме на същата печеливша кандидатура, която ще допринесе още повече за просперитета на Плевен. Изберете номер 10 за ГЕРБ и Димитър Стойков“, призова жителите на Коиловци председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини