Преобразяват 106-годишната сграда на варненска гимназия В двора й ще бъде реставрирана чешма от 1888 г.

Фолк звездата Лияна тренира и под дъжда (ВИДЕО)

Премиерът Борисов в Брюксел: През юли ще бъде разгледана кандидатуратa ни за ERM-II

Бизнесът на нова среща за тока с властта през март, след това решават дали ще протестират

Бум на хепатит А в Сунгурларе

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

Украински министър се присъедини към поставените под карантина 72 души, евакуирани от Ухан

98-годишната Айрис Апфел – най-цветната и усмихната модна икона

Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Михаил Миков: Важно е как живеят хората и в малките населени места

Председателят на БСП подкрепи Генади Събков

„Жителите на Мездра са доказвали, че са автентична част от България“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в комплекса Калето, място, което дава знак за историята. „Дойдох тук, за да подкрепя Генади Събков, човек, който дълги години участва в управлението на общината и е част от нея. Тук съм, за да подкрепя нашата листа от общински съветници“, добави Михаил Миков.

Той подчерта, че кандидатите са представители на БСП, а не някой измислен временен проект. „На тези избори ще се появят и много спасители и купувачи на гласове. Ние като партия, която има такава история, нямаме право на такива кандидати. Нашите кандидати, с тяхната биография и приоритети няма да предадат интересите на хората в Мездра. Мездра винаги е била запазената марка на социалистическото и ще продължава да е така“, категоричен бе Михаил Миков.

Генади Събков: Винаги в центъра на вниманието на БСП е бил обикновеният човек

„България свързва надеждите си с единствената опозиционна партия, която защитава интересите на хората. Като кандидат на БСП осъзнавам огромната отговорност, която стои пред мен“, заяви кандидатът на БСП за кмет на Мездра Генади Събков. По думите му винаги в центъра на вниманието на партията е бил обикновеният човек. Като свои основни приоритети той посочи работата за осигуряване на заетост, подобряване на средата на живот, превръщането на Мездра в социална община, достъпно здравеопазване, превръщане на образованието в най-ценна инвестиция, развитие на културата, спорта и туризма, публично обсъждане на идеи.

„Какво са всички проекти, ако хората нямат средства и нямат нормални условия на живот?“, попита Събков „Ние ще вложим сили, професионализъм и дух за спасяването на общината и хората в нея. Време е за справедливост, време е за солидарност“, заключи кандидатът за кмет на Мездра.

Георги Божинов: Генади Събков може да бъде достойният кмет на Мездра

„Генади има качества и може да бъде достойният кмет на Мездра. Благодаря му, че се съгласи да влезе в тази тежка битка“, заяви депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов. Той благодари и на участниците в листата и на организацията за помощта и желанието да работят за хората на Мездра.

Михаил Миков, заедно с Генади Събков, кандидатите на левицата, председателят на ОЖС и член на ИБ на НС на БСП Катя Николова, председателят на БСП-Мездра Деян Дамяновски и депутатът Георги Божинов преминаха пеша през града, докато стигнат до Калето и разговаряха с десетки граждани.

Миков подкрепи Маргарита Петкова в с. Царевец

Кандидатът на БСП за кмет на община Мездра Генади Събков заведе председателят на БСП Михаил Миков в своето родно село Царевец. Досегашният кметски наместник Тошко Цундашки представи пред лидера на левицата забележителностите на селото. На първо място той изтъкна местния мраморен камък, от който е изграден гербът на Царевец в неговото начало. Цундашки допълни интересна подробност – че този камък е използван при изграждането на кортовете на Уимбълдън, сградата на НДК и на много други места. Миков посети и старинните църкви „Св. Николай“ с единствения каменен олтар на балканите и „Св. Димитър“ в село Царевец.

„Във време, когато патриотизмът става архаично чувство, когато популисткото патриотарство замества истинската обич към Родината, място като Царевец вдъхва надежда, че все още има хора, обичащи България“. С тези думи председателят на НС на БСП Михаил Миков се обърна към гражданите, след като те му показаха българските трибагреници, обагрили всяка къща и всеки стълб по инициатива на БСП.

„Важно е да се види как хората живеят в малките населени места, от какво те има нужда”, категоричен бе председателят на БСП. Миков пожела на кандидата на левицата за Царевец Маргарита Петкова успех на предстоящите избори и да съумее да запази добрите традиции на колоритното село.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.