Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Бойко Борисов ще участва в неформалното заседание на Европейския съвет в Брюксел

„Инерком“ купува ЧЕЗ в България

Честват 135 г. от създаването на Варненското медицинско дружество

Над 70% от операциите в Урологията в Търново са ендоскопски

Цветанов и Нинова с общ законопроект Дават на родителите на загинали военнослужещи по време на задгранични мисии наследствени пенсии

Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Детска ясла в Монтана грейва по „Красива България”

Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

Михаил Миков: Важно е как живеят хората и в малките населени места

Председателят на БСП подкрепи Генади Събков

„Жителите на Мездра са доказвали, че са автентична част от България“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в комплекса Калето, място, което дава знак за историята. „Дойдох тук, за да подкрепя Генади Събков, човек, който дълги години участва в управлението на общината и е част от нея. Тук съм, за да подкрепя нашата листа от общински съветници“, добави Михаил Миков.

Той подчерта, че кандидатите са представители на БСП, а не някой измислен временен проект. „На тези избори ще се появят и много спасители и купувачи на гласове. Ние като партия, която има такава история, нямаме право на такива кандидати. Нашите кандидати, с тяхната биография и приоритети няма да предадат интересите на хората в Мездра. Мездра винаги е била запазената марка на социалистическото и ще продължава да е така“, категоричен бе Михаил Миков.

Генади Събков: Винаги в центъра на вниманието на БСП е бил обикновеният човек

„България свързва надеждите си с единствената опозиционна партия, която защитава интересите на хората. Като кандидат на БСП осъзнавам огромната отговорност, която стои пред мен“, заяви кандидатът на БСП за кмет на Мездра Генади Събков. По думите му винаги в центъра на вниманието на партията е бил обикновеният човек. Като свои основни приоритети той посочи работата за осигуряване на заетост, подобряване на средата на живот, превръщането на Мездра в социална община, достъпно здравеопазване, превръщане на образованието в най-ценна инвестиция, развитие на културата, спорта и туризма, публично обсъждане на идеи.

„Какво са всички проекти, ако хората нямат средства и нямат нормални условия на живот?“, попита Събков „Ние ще вложим сили, професионализъм и дух за спасяването на общината и хората в нея. Време е за справедливост, време е за солидарност“, заключи кандидатът за кмет на Мездра.

Георги Божинов: Генади Събков може да бъде достойният кмет на Мездра

„Генади има качества и може да бъде достойният кмет на Мездра. Благодаря му, че се съгласи да влезе в тази тежка битка“, заяви депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов. Той благодари и на участниците в листата и на организацията за помощта и желанието да работят за хората на Мездра.

Михаил Миков, заедно с Генади Събков, кандидатите на левицата, председателят на ОЖС и член на ИБ на НС на БСП Катя Николова, председателят на БСП-Мездра Деян Дамяновски и депутатът Георги Божинов преминаха пеша през града, докато стигнат до Калето и разговаряха с десетки граждани.

Миков подкрепи Маргарита Петкова в с. Царевец

Кандидатът на БСП за кмет на община Мездра Генади Събков заведе председателят на БСП Михаил Миков в своето родно село Царевец. Досегашният кметски наместник Тошко Цундашки представи пред лидера на левицата забележителностите на селото. На първо място той изтъкна местния мраморен камък, от който е изграден гербът на Царевец в неговото начало. Цундашки допълни интересна подробност – че този камък е използван при изграждането на кортовете на Уимбълдън, сградата на НДК и на много други места. Миков посети и старинните църкви „Св. Николай“ с единствения каменен олтар на балканите и „Св. Димитър“ в село Царевец.

„Във време, когато патриотизмът става архаично чувство, когато популисткото патриотарство замества истинската обич към Родината, място като Царевец вдъхва надежда, че все още има хора, обичащи България“. С тези думи председателят на НС на БСП Михаил Миков се обърна към гражданите, след като те му показаха българските трибагреници, обагрили всяка къща и всеки стълб по инициатива на БСП.

„Важно е да се види как хората живеят в малките населени места, от какво те има нужда”, категоричен бе председателят на БСП. Миков пожела на кандидата на левицата за Царевец Маргарита Петкова успех на предстоящите избори и да съумее да запази добрите традиции на колоритното село.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете