Нова британска партия опитва да спре Брекзит

Дъщерята, убила майка си, получила инсулт “Мъките свършиха”, написала жената

Сотир Цацаров възложи делото за прегазената жена в село Търнава на Софийската окръжна прокуратура

Изригна вулканът Синабунг на остров Суматра

Борисов и Орбан поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски

Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

Съвместно учение на морска пехота и артилерия се проведе в Дагестан

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Фандъкова: София привлича инвестиции, а за възрастните хора едно от най-важните неща е децата им да имат работа

„Едно от най-важните неща за възрастните хора е децата им да имат работа и да могат да се развиват професионално в България. С инвестициите, които правим в развитието на София, с модерната инфраструктура и привличането на инвеститори, работим за повече работни места и възможности. София е европейската столица с най-ниска безработица“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София от ГЕРБ, при среща с възрастните хора от клубовете на пенсионера в район „Нови Искър“ , съобщиха от ГЕРБ.

В срещата участваха и Даниела Райчева, кандидат за кмет на район „Нови Искър“ от ГЕРБ и кандидатите за общински съветници Таня Георгиева, Йоана Драгнева и Деян Асенов, както и народните представители от ГЕРБ-София Снежана Дукова и Анна Александрова. „Нов приоритет за работа ни в следващите години е разкриването на домове за възрастни хора. В последните години разкрихме 23 клуба на пенсионера и инвалида“, каза Фандъкова. Кандидатът за кмет на район „Кремиковци“ Даниела Райчева заяви, че обновяването на улиците в населените места и модернизирането на уличното осветление, е нейна основна задача. Тя информира хората, че е подготвила програма за реновиране на втора част от парка в кв. „Славовци“ и строителство на нова детска градина в Курило.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.