Заработи първият паркинг автомат във Велико Търново Стоманените устройства черпят енергия от светлината и са на пет езика

Осъдиха църковен настоятел, присвоил близо 1000 лв. Парите били от рента на църковни земи

Най-малко 24 жертви при нови въздушни удари в Източна Гута

НФСБ призова Светия синод да канонизира Васил Левски за светец

Заловиха ало измамник, обрал 43 445 лв. от пенсионери

Вучич кани Путин да посети Сърбия

Съмнения в ГЕРБ, дали ветото на Радев не е свързано с Елена Йончева

Бизнесът в Търговище посочи какви специалисти са му нужни

Университети и бизнес обсъждат сътрудничеството си в София

Златни и сребърни накити за над 30 000 лв. откриха в бельото на румънка на “Лесово”

Васил Велев, АИКБ: Преминаваме към жълта степен на готовност за протести заради цената на тока

Договаряме със Сърбия изграждането на железопътната инфраструктура по Коридор 10

С 50 лева се увеличава стипендията за докторантите

Мариана Коцева оглави Евростат

Отчуждават се части от имоти за модернизация на участък от пътя Калотина – Софийски околовръстен път

Цветанов: За да продължи да се развива Разлог е нужна убедителна победа на кандидата на ГЕРБ за кмет Красимир Герчев

Убедителната победа на Красимир Герчев е нужна за Разлог, защото само така ще продължи този град да се развива. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в Разлог. Той подчерта, че през новия финансов програмен период са предвидени 32 млрд. лева по оперативни програми. „Затова трябва да се заложи на кметове, които са създали административен капацитет и имат нужния натрупан опит за усвояването на европейските средства. Само така ще очертаем по-голяма стабилност на правителството и на страната. Трябва да продължим това, което сме започнали и да останем остров на стабилност на Балканите“, категоричен бе Цветанов.

Според него е важно успешните кметове на ГЕРБ да продължат своята работа. По думите му, правителството продължава усилията си да довърши автомагистрала „Струма“, защото това е един стратегически обект не само за региона, но и за страната. „С този обект ще създадем условия за бизнеса, за инвеститорите, за хората и най-вече ще дадем сигурност при пътуването на всички“, коментира Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че изборът на Красимир Герчев и номер 3 в бюлетината е важен за Разлог. „Красимир Герчев ще получи подкрепата на най-голямата парламентарна група – тази на ГЕРБ и на министрите от правителството, за да се решават важните приоритети и стратегическите цели за община Разлог“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че реализирането на Националната програма за енергийна ефективност е важна за средния и малкия бизнес, защото така се създава реална работа за производството и за фирмите изпълнители на обектите. „На срещи като тази съм убеден, че всеки от нас ще направи така, че повече хора ще отидат да гласуват, за да не се определя бъдещето ни от случайността. Правилният избор за Разлог е с номер 3“, категоричен бе Цветанов.

На срещата с бизнеса в град Разлог присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за общински съветници и кметове на кметства от общината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете