Засилени проверки на тирове и автобуси за застраховка и винетка

Майстори от Габрово участват в инициативи на Националния музеен комплекс АСТРА в Румъния

Гришо и Никол разменят ласки в Сен Тропе

Участието в ERM II засега се отлага Целта е партньорите да са сигурни, че финансовият ни сектор е стабилен, а рисковете са управляеми

Д-р Дечо Дечев: Приех поста в НЗОК, защото мисля, че ситуацията по-тежка не може да стане

Румен Порожанов: Все още не е ясно как точно чумата по животните е дошла у нас

МВнР: Няма данни за пострадали българи при стрелбата в Торонто

Александър Симов: „Визия за България” е за цялостна реорганизация на държавата 20% от най-богатите у нас взимат 8 пъти повече от 20% от най-бедните

Кое докарва мъжа в прединфарктно състояние, а жената в предоргазмено?

120 полицаи се командироват всеки месец в „Слънчев бряг”

Макрон наредил реорганизация на канцеларията си след случая с президентския охранител, бил протестиращи

С намалено работно време е монументът Акропола заради жегите

Очаква се днес да бъдат взети втори проби за чума по животните в село Болярово

Депутатът от БСП Петър Кънев: Проблемът в Странджа не е чумата, а обезлюдяването

Ограбената в кв. „Изток” твърди, че е била упоена

Цветан Цветанов: Гласувайте с номер 9 за Сергей Младенов, за да има бъдеще за община Гърмен

Гласувайте с номер 9 за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Гърмен Сергей Младенов, за да има бъдеще за общината, за да има бъдеще за децата и за всички хора тук. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на откриването на кампанията на ГЕРБ в село Дебрен, община Гърмен. „Сергей Младенов е един достоен човек, знаещ и можещ, работил в местната власт, с административен капацитет, който ще е полезен за вашата община“, подчерта Цветанов. Той заяви, че силният отбор на ГЕРБ ще доведе промяната в Дебрен и в цялата община Гърмен.

„ГЕРБ никога не е делила общините на малки и големи, на наши и ваши. Искаме да спрем с противопоставянето. Искаме разум и толерантност. Искаме да помогнем на малките общини и европейските средства да стигнат до тях“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов призова присъстващите на площада в село Дебрен да направят разумния избор. „Вие сте работодателите, които трябва да назначат Сергей Младенов за кмет на общината“, каза още Цветан Цветанов.

По време на събитието бяха представени и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ПП ГЕРБ. На площада в Дебрен се изви хоро, на което се хванаха Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите на ГЕРБ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.