Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Цветан Цветанов ще посети област Габрово

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Габрово на 05.10.2015 г. /понеделник/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Габрово и народен представител Цветомир Михов, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев ще разговарят с жителите на Трявна в предизборна шатра на ПП ГЕРБ, разположена на ул. „Ангел Кънчев“№126, в близост до пазара.

В 11:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от село Царева Ливада на площада на селото, жп гара. Той ще бъде придружаван от Наталия Ковачева – кандидат за кмет на кметство Царева Ливада.

В 12:15 часа Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти в офиса на ПП ГЕРБ-Дряново, ул. „Ген. Ф. Радецки“. След това ще се срещне жители на Дряново в подвижната приемна на ГЕРБ, която ще бъде разположена на пешеходната зона в центъра, в близост до полицията. С Цветанов ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дряново

В 14:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде в село Ловиндол, за да проведе среща с жителите на селото. Срещата ще се състои в Народното читалище в Ловиндол и на нея ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на Севлиево д-р Иван Иванов и Боян Ангелов – кандидат на ГЕРБ за кмет на кметство Ловиндол.

В 15:15 часа Цветанов, д-р Иван Иванов и Боню Петков-кандидат за кмет на село Добромирка ще разговарят с жителите на селото в салона на Народното читалище в

В 16:30 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Севлиево д-р Иван Иванов ще се срещнат с членове и симпатизанти в офиса на ПП ГЕРБ-Севлиево – град Севлиево, ул. „Стефан Пешев“№87.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Габрово. На площад „Възраждане“ в град Габрово председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Габрово кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Габрово Таня Христова, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.