Цветан Цветанов: Кандидатът за кмет на ГЕРБ Георги Андонов ще направи промяната, от която се нуждае община Гоце Делчев

Георги Андонов натрупа много опит като народен представител, той знае как да промени Гоце Делчев и какво очакват хората от него. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с жители на община Гоце Делчев. „Георги Андонов ще направи промяната, от която се нужда Вашата община. За да се преодолее статуквото е важно да има висока избирателна активност. Ние от ГЕРБ искаме прозрачна община, достъпна за хората и бизнеса - община, която ще има подкрепата на държавната власт“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че като депутат Георги Андонов е успял да помогне в общината да се реализират редица проекти по европейски програми. „По време на управлението на ГЕРБ, независимо че община Гоце Делчев се управляваше от наш опонент, Георги Андонов настояваше да се случат и се случиха реконструкцията на градския парк и стадиона, асфалтираха се десетки улици. Когато стреляте в десетката с номер 10, нашият кандидат за кмет Георги Андонов ще получи подкрепа и от премиера Бойко Борисов и от министрите“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Георги Андонов благодари за подкрепата на партията, лично на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов и на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, че за втори път му гласуват доверие като кандидат за кмет на Гоце Делчев. „Предният път загубих с малко, но сега ще бия с много. Двадесет години стигат на един кмет да управлява по този начин. Това, което отчита като направено, е свършено с подкрепата на правителството на ГЕРБ. Управленската ми програма има ясна визия как да изглеждат след четири години Гоце Делчев и населените места в общината. Подкрепете ме на 25-ти октомври, подкрепете и кандидатите за общински съветници, за да превърнем нашата община в европейска“, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов.

На срещата с жителите на община Гоце Делчев присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини