Музей „Етър” в Габрово продава мартеници от гайтани в помощ на болни деца

Вижте шоуто на конната полиция за Тодоровден в столичния квартал “Бенковски” (СНИМКИ)

Показаха Димитър Рачков в хитово шоу по HBO

Канадец е бил арестуван в ПьонгЧанг за кражба на автомобил

Три малки деца загинаха при пожар в руско село

Гинка Върбакова пред БТА: Голяма международна банка с висок кредитен рейтинг финасира сделката за ЧЕЗ

Корнелия Нинова: Ние сме за пазарна икономика – България да закупи ЧЕЗ за 320 млн. евро

Цветанов: Новият министър на енергетиката ще бъде от ГЕРБ

Двама души са арестувани заради трафик на 10 кг кокаин в София

Варненската среща ЕС-Турция е под въпрос

Д-р Куин Лечителката пак се снима за “Плейбой”

Албания и Македония ще започнат преговори за присъединяване към ЕС

Катастрофа на пътя между село Церово и Благоевград взе една жертва

Волен Сидеров: Нямаме претенции към поста енергиен министър

Антон Кутев: Тече процес по самосваляне на правителството

Клонираните атакуват

Снимка: ЕМО "Етър"

Подзаглавие: От висотата на новозакупените си хотели и холдинги защитниците на париите презрени ги призовават да се вдигнат на крак

Текст:
Не съм привърженик на теорията за вселенска конспирация, внедрила извънземни рептили сред местните и световни лидери, но напоследък убедеността ми в погрешността й започна да се разклаща.

Началото поставиха някакви избори в братска Украйна, където изненадващо опита да се кандидатира Дарт Вейдър. Представителят на Тъмната сила не го регистрираха под предлог, че не си бил показал личната карта. Каква лична карта, какви пет лева, пардон, гривни, само да им беше направил джедайското небрежно движение с лявата ръка и щяха да си го запишат, ама пуста демокрация! В интерес на истината, и у нас не биха го регистрирали – под предлог, че няма шест месеца, откакто се е прехвърлил от постоянния си адрес на Татуин. С личната карта нямаше да има проблем – на Женския пазар ги продават по две едновременно – едната – бонус.

Привържениците на конспиративните теории сега ни съветват да сме се вторачили в снимките на новопоявилите се странни кандидати – кой с мустаци до зад ушите, кой с прическа, разплакваща по-слабонервните дечица, кой – гледащ така, сякаш ви казва позабравеното „Изберете мен, да не взема да ви избера аз“…
И абсолютно премълчават нашествието на клонингите и рептилите от последните десетилетия.

Спомняте ли си, че имаше едни, които изкарваха по цял мандат без изобщо да се хранят – само и само да икономисат някой и друг милион от закуски? Това си беше абсолютно джедайски номер!

Или другите – иначе в чистички и лъскави костюмчета (тогава такива се носеха, предишната депутатска униформа беше жълти или червени сака с бели чорапки), които един по един се снимаха с писалката на вожда си Жорж?
Сто кандидати – и всичките с една и съща писалка! Това пък беше направо конспиративен знак!

Писалката се изгуби някъде, затова следващото поколение кандидат-направляващи съдбините ни тичаше до Мадрид, за да се снимат наредени като пионерчета около царя, когото по-късно преименуваха, за да го направят републиканец. Нещо като микровъзродителен процес – те ги разбират тия работи.
Сегашният смут само заради това, че кандидат за кмет на някакво село се снимал в носия също потвърждава извънземната конспирация – само и само да ни покаже, че и той е човек като нас, всяка година ексминистърът на вътрешните ни работи ходи из Балкана три дни и три нощи само по потури и салтамарка – без пищов, без телефон, без връзка с околния свят. Естествено е да се притесни от това, че някой му копира извънземния пиар.

Началството му пък се снима с цяла глутница кучета поотделно – нещо като номерът с писалката, само че наопаки.

От висотата на новозакупените си хотели и холдинги защитниците на париите презрени и роби на труда ги призовават да се вдигнат на крак. С каква цел? После щели да им обяснят. Имало нещо общо със справедливостта, но засега не е ясно.
Най-интересни от научна гледна точка са, разбира се, най-потайните внедрени извънземни – те ходят прилично подстригани, гладко сресани, с изгладени панталонки и шарени джемпърчета (тия, които се правят на жени, разбира се), говорят умно, тихо, почтено и изглеждат съвсем като нас. Хобито им е да правят партии-клонинги, само по това се разпознават. В резултат на мъдрото им управление стана тя, каквато стана, народът се разбяга така, че вече не може да съберем даже единайсет души за националния!

И ни баламосват да сме били внимавали с тупираните, мустакати или мутрести новопоявили се кандидати.

Какво толкова ви притесняват? Вече сме на такова дередже, че нищо няма да ни стане, ако опитаме и с тях.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.