"Единни за промяна": Партии притискат предизборно видинчани

Объркана и отчаяна партийната върхушка оказва безпрецедентен натиск върху обикновените видинчани. Това с тревога споделиха пред коалиция "Единни за промяна" хора от дребния бизнес във Видин.

Собственици на заведения от областния град се оплакаха, че са заплашвани и принуждавани да отказват на представители на гражданското обединение и кандидата за кмет на Видин Росица Кирова да провеждат предизборни срещи в техните малки квартални кафенета.

"Напълно разбирам своите съграждани. Те пазят хляба си, препитанието си, с което оцеляват семействата им, децата им. В същото време обаче ги призовавам - кажете "стоп" на изнудването и страха. Гласувайте за промяната. Там - в тъмната стаичка, силата е във вас. Там решавате вие. Там вие избирате как да живеете, а не онези, които ви мачкат и притискат. Не онези, които доведоха Видин до сегашното окаяно състояние.

Видин избира на 25 октомври. Ние ви предлагаме честно и открито управление. Промяна с номер 11", призова кандидатът за кмет на община Видин Росица Кирова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини