Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Михаил Миков: Залагаме на почтеността в предизборната си кампания

Лидерът на БСП лично подкрепи кандидатите за кметове на Кресна и Благоевград

„В този празничен ден – 103 години от освобождението на Горна Джумая искам да подкрепя по най-категоричен начин нашия кандидат за кмет на община Благоевград Милан Богдански и нашата листа с кандидати за общински съветници“. Това каза председателят на БСП Михаил Миков на среща с младежи и кандидати за общински съветници и кметове на левицата в Благоевград. Миков отбеляза, че Милан Богдански е човек, който има опит в местното самоуправление, но освен това има и характер да води битки и да отстоява интересите на хората. По думите му благоевградската листа за общински съветници на БСП е една от най-младите в областните градове в страната. „Тези младежи обаче са опитни, интелигентни хора и благоевградчани трябва да ги подкрепят най-вече заради техните лични качества“, добави лидерът на левицата.

Миков бе категоричен, че за разлика от политическите проекти, които се сменят през няколко години, за да консумират власт, БСП като истинска партия се стреми да реализира, да формира представителство на по-голямата част от българските граждани и техните интереси.Той добави, че на местни избори най-важното е да се коментират политиките, които общините формират в полза на хората. „БСП има своя платформа и нашите кандидати за кметове и общински съветници поеха ангажимент да я изпълняват в полза на гражданите“, отбеляза председателят на БСП. Той добави, че в другите политически партии е пълно с безпринципни коалиции заради самата власт. “Ние няма да участваме в такива коалиции, защото властта не може да бъде самоцел“, категоричен бе той. Лидерът на социалистите изрази надежда, че въпреки медийния похлупак върху действителния живот на хората, изборите ще бъдат време, в което кандидатите ще излагат своите платфоми и ще се съобразяват с реалните възможности на всяка община.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.