На 24 май 2018 да почерпят

Пътувай и чети с ретро трамвая на 24 май

Алпинистът Атанас Скатов след завръщането си от Хималаите: Налудничаво е, но смъртта там е нещо естествено

Италианският президент Серджо Матарела връчи мандат за съставяне на правителство на Джузепе Конте

Вдигат пенсиите с 3,8% от юли (обзор) Минималната за осигурителен стаж и възраст става 207,60 лв.

Юлия Скрипал в първо изявление след изписването си от болницата: Събудих се с новината, че с баща ми сме били отровени

Ръст на сделките с имоти в курортите Банско и Слънчев бряг са първенци

Проф. Христо Пимпирев: Мечтая Антарктида да дава повече за човечеството и България да е там

Полицаят заплашвал военния преди смъртта си (обзор) Съдът остави Ангел Желязков в ареста

Иванчева изпързаля правосъдието

Шофьорът на автобуса от катастрофата на магистрала “Тракия”: Казах на пътниците да отворят аварийните кранове и да излязат, аз бях последен

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в четвъртък, 24 май 2018

Мая Манолова: Парите за здраве тази година са увеличени, но с това се увеличиха и проблемите

Съдът окончателно пусна АМ „Струма“ през Кресненското дефиле

Ремонтират бул. „Тодор Каблешков“ в София

Дентален център “Медикъл Дент” навърши 10 години!

През тази година празнуваме 10 годишен юбилей!

Това, което успяхме да постигнем през тези години е,че се наложихме като водещ център по стоматология, където могат да бъдат разрешени и най-тежките случаи, свързани със здравето на зъбите. Неколкократно печелим годишната награда „ Усмивка на годината”, което е доказателство,че усилията на нашите лекари срещат признанието не само на пациентите ни, но и от професионалните среди.

Това, което сме създали като организация на работа е уникално за България.

При нас всеки лекар е профилиран в определена област на денталната медицина, кото му дава възможност да навлезе в детайлите на специалността си и да бъде в крак с новостите. Наличието на специалисти от всички области на стоматологията ни дава възможност бързо и адекватно да планираме лечението при комплексните случаи.

При извършване на лечението възможността да се контролира работата през различните етапи води до съкращаване на времето за лечение и оптимизиране на разходите и сроковете за завършване на лечението!

През тези 10 години винаги сме използвали най-съвременните технологии, което ни дава възможност да предложим на пациените си достъп до лечение, насочено към минимална намеса и естетични резултати. Имаме голям опит с всички съвременни технологии за диагностика и лечение.

За да гарантираме качеството и резултатите на нашето лечение използваме най-съвременните импланти, гарантиращи висок успех при лечението, което ни дава основание да предложим гаранция на пациентите които се лекуват при нас. Материалите, които използваме в Медикъл Дент ги внасяме от Германия, Швейцария, за да сме сигурни в резултатите от лечението.

Полагаме изключителни усилия към това да създадем уютна среда по време на престой на пациентите в нашата клиника, както и да се запознаем добре с техните очаквания,за да отговорим на тях.

Грижим се за поддържането на постигнатите резултати от лечението, като напомняме за времето за профилактичен преглед.По време на цялото лечение пациентите имат ясна и точна информация относно предстоящите манипулации, здравословното си състояние и финансовата му стойност.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.