Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Лютви Местан: Радослав Ревански е бъдещето на Белица

На многохиляден митинг снощи в с. Краище, Централният предизборен щаб на ДПС представи кандидата за кмет на община Белица Радослав Ревански и общинските съветници от листата на ДПС.

Пред симпатизантите Радослав Ревански сподели, че “На камъните ДПС отговаря с цветя. На омразата с любов. Любовта е по-силна от всичко. За мен е по-важен гласът на народа, гласът на свободата в 21 век в една демократична държава, а това се постига през ДПС. Принципите като „разделяй и владей” не са нормални, принципът на ДПС е “обединявай и управлявай.”

Ревански беше категоричен, че “общината не е Палева, общината ще бъде на хората, за ДПС не само община е София, Варна, Пловдив, Бургас за ДПС община е и Белица, малката красива община с отрудения народ. Обещавам Ви, че на 25 октомври ДПС ще има кмет на Белица. Зад нас е цялото ръководство и най-силната партия в Европа. За това гласувайте с номер 4 в интегралната бюлетина. Младите и образовани хора заслужават работни места.”

От своя страна председателят на ДПС Лютви Местан, заяви: “Кандидатът на ДПС е Радослав Ревански. Това е бъдещето на Белица, един достоен син на Родопа планина и на Белица. Сега, да ме чуете – г-н Ревански е роден в село Бабяк, обаче той е син и на Краище, и на Златарица, и на Палатник. Той е син на цялата община Белица и ще бъде еднакво грижовен и за Бабяк и за всяко едно от селата и за град Белица.Това е един от най-подготвените млади кадри на ДПС. Дойдох тук с целия предизборен щаб, за да ви поднеса в дар един достоен син на Родопа планина, на вашата община Белица.Искам да подкрепите този млад, чист, неопетнен високо образован кадър на ДПС. Като председател на партията ви обещавам, че така както влиза в общината на 25 октомври чист, доблестен, честен след 4 години само едно нещо ще се промени в Радослав Ревански – просто ще бъде с 4 години по възрастен, но ще си остане същия чист, неопетнен, честен Радослав Ревански – истински Беличанин, истински родопчанин.”

Освен председателят на ДПС Лютви Местан, своята подкрепа дадоха и зам-председателят на НС и на ДПС и народен представител избран от Благоевград доц. д-р Алиосман Имамов, организационният секретар на ЦОБ и народен представител Мустафа Карадайъ, народните представители Айхан Етем и Камен Костадинов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, както и кандидатът за кмет на община Гърмен Ахмед Башев. Присъстваха всички кандидат-кметовете и кандидати за общински съветници от област Благоевград.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.