Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Лютви Местан: Радослав Ревански е бъдещето на Белица

На многохиляден митинг снощи в с. Краище, Централният предизборен щаб на ДПС представи кандидата за кмет на община Белица Радослав Ревански и общинските съветници от листата на ДПС.

Пред симпатизантите Радослав Ревански сподели, че “На камъните ДПС отговаря с цветя. На омразата с любов. Любовта е по-силна от всичко. За мен е по-важен гласът на народа, гласът на свободата в 21 век в една демократична държава, а това се постига през ДПС. Принципите като „разделяй и владей” не са нормални, принципът на ДПС е “обединявай и управлявай.”

Ревански беше категоричен, че “общината не е Палева, общината ще бъде на хората, за ДПС не само община е София, Варна, Пловдив, Бургас за ДПС община е и Белица, малката красива община с отрудения народ. Обещавам Ви, че на 25 октомври ДПС ще има кмет на Белица. Зад нас е цялото ръководство и най-силната партия в Европа. За това гласувайте с номер 4 в интегралната бюлетина. Младите и образовани хора заслужават работни места.”

От своя страна председателят на ДПС Лютви Местан, заяви: “Кандидатът на ДПС е Радослав Ревански. Това е бъдещето на Белица, един достоен син на Родопа планина и на Белица. Сега, да ме чуете – г-н Ревански е роден в село Бабяк, обаче той е син и на Краище, и на Златарица, и на Палатник. Той е син на цялата община Белица и ще бъде еднакво грижовен и за Бабяк и за всяко едно от селата и за град Белица.Това е един от най-подготвените млади кадри на ДПС. Дойдох тук с целия предизборен щаб, за да ви поднеса в дар един достоен син на Родопа планина, на вашата община Белица.Искам да подкрепите този млад, чист, неопетнен високо образован кадър на ДПС. Като председател на партията ви обещавам, че така както влиза в общината на 25 октомври чист, доблестен, честен след 4 години само едно нещо ще се промени в Радослав Ревански – просто ще бъде с 4 години по възрастен, но ще си остане същия чист, неопетнен, честен Радослав Ревански – истински Беличанин, истински родопчанин.”

Освен председателят на ДПС Лютви Местан, своята подкрепа дадоха и зам-председателят на НС и на ДПС и народен представител избран от Благоевград доц. д-р Алиосман Имамов, организационният секретар на ЦОБ и народен представител Мустафа Карадайъ, народните представители Айхан Етем и Камен Костадинов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, както и кандидатът за кмет на община Гърмен Ахмед Башев. Присъстваха всички кандидат-кметовете и кандидати за общински съветници от област Благоевград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете