Михаил Миков в Добрич: Хората тук искат животът им да се промени

„Тук съм, за да изразя пълната подкрепа за нашия кандидат за кмет, както и за всички наши кандидат-кметове в областта. Подкрепяме ги напълно и тях, и листата ни за общински съветници, която е пълна с млади хора, при това на предни места- за разлика от тази на нашите опоненти.” Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на брифинг при посещението си в гр. Добрич. Той се срещна с избиратели и подкрепи кандидата за кмет от БСП на общината Мая Димитрова, кандидати за кметове на населени места и листата на общинските съветници. Миков се разходи по пешеходната улица на града и се срещна с хората, които му пожелаха успех и изразиха своята подкрепа за левицата.

„На всички места тук имаме силни кандидати и въпреки че сме в опозиция, убеден съм, че те имат потенциала и възможностите да пожънат успех и да реализират политиката на БСП в общините“, посочи Михаил Миков. По думите му в Добрич се създава внушение за предрешеност на тези избори. „Но хората искат промяна и нашият кандидат за кмет и листата ни могат да им го дадат“, подчерта лидерът на социалистите.

„Няма друга партия, която да има своя предизборна платформа. Няма и друга партия, която да е последователна. Вижте последната година. Ние не участвахме във всички тези решения, които възмущават хората, и затова на тези избори освен вота за нашите кандидати, нека се гласува и за тези хора, които са последователни, за тези кандидати, които споделят и решават проблемите на хората“, посочи Михаил Миков. Той допълни, че мотото на БСП е: „За хората!“. Той коментира, че общините в страната предимно работят за обществени поръчки и усвояване на европейски средства, отколкото да се търсят решения на проблеми, свързани с възрастните хора, детските градини, безработицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини