Да каже ЦИК колко Пижета има в листите

Кой не знае Пиже, кой не е чувал за него?

Има-няма две години, откакто изгря по Нова телевизия като крадец на ток, пардон, като „бос на частно енерго“ в една циганска махала и ето – вече е звезда. И Кичка Бодурова даже засенчи, след като го снимаха завчера как натупа с аверите си репортери, отишли при него за интервю по енергийната тема.

Така разбрахме между другото, че Пижето бил горд кандидат за общински съветник барабар с Бат Сали - прочутия депутат, макар да имал 7 (седем!) присъди за това и онова.

Пак тъй случайно научихме и за Сашо Водката от тяхната листа. А и за Юснито Реформатора, който цъфна на плакат с бъдещи общинари, след като бе съден и осъден за купуване на гласове по-рано.

Пиже ще е рентабилен, ако го изберат, вика Сали. Той бърка концесия с концепция, ама не е будала. И от ЦИК не са будали като казват, че клиентите на правосъдието имат права и да гласуваме за тях е в реда на нещата. Не са, разбира се, много ясно.

Молим ги само, ако обичат, да извадят статистика на осъдените, подсъдимите и обвиняемите в листите. Та да знаем, колкото да не е без хич, на криминални избори ли ще ходим, или на демократични.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини