Цветан Цветанов в Нови Пазар: Изберете №9 - с Ивайло Камаджиев тук ще дойдат видимите резултати

Ивайло Камаджиев е централният нападател на ГЕРБ с номер 9 в Нови пазар. Той е успял и можещ човек и милее за промяна в Нови пазар, след двадесетгодишното безвремие, което цари тук. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жителите на Нови пазар, цитиран от пресцентъра на партията.

„След четири години с Ивайло, начело на Нови пазар, тук ще дойдат видими резултати, каквито има в градовете, в които управляват кметовете на ГЕРБ“, каза Цветанов и даде за пример Варна и Русе. Той подчерта, че ГЕРБ не дели хората на етнически принцип, а уважава многообразието в България и затова кандидати на партията за кметове на кметства са от всички етноси.

„Единствената ни цел е след четири години в община Нови пазар да влязат много нови инвестиции и да се разкрият нови работни места. Отборът на Ивайло Камаджиев ще има пълната подкрепа на Парламентарната група на ГЕРБ в мое лице, както и на подкрепата на цялото правителство в лицето на премира Бойко Борисов. Държавата, правителството и Ивайло, начело на Нови пазар, ще работим заедно за стабилизиране на България“, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ напомни, че през 2014 г. правителството на Орешарски е отклонило България от нейния европейски път и фондовете са били спрени. „Благодарение и на Вашата подкрепа в Нови пазар, с победата на ГЕРБ на европейските избори, върнахме бъдещето и стабилността в България. Днес 2 млрд.повече приходи се събират от държавата, отколкото са събирани при Орешарски“, обясни Цветанов. Според него, най-важната задача на 25 октомври е да се преодолее страха и контролирания вот, а това може да се постигне с висока избирателна активност и разум.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов заяви, че областният център винаги ще седи зад Ивайло Камаджиев в Нови пазар. Камаджиев посочи като приоритетни за управлението на Нови пазар привличането на инвестиции и разработването на европейски проекти. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Нови пазар подчерта, че основна негова цел е задържането на младите в общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини