Михаил Миков и гости от Румъния ще подкрепят кандидатите на левицата във Видин

Председателят на Камарата на депутатите в румънския парламент Валериу Згоня ще се обърне към симпатизантите на БСП Председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков ще посети Видин в петък (9-ти октомври) в рамките на кампанията на левицата за местните избори. Лидерът на социалистите ще даде своята подкрепа за кандидатите на партията за кметове и общински съветници в 11-те общини на областта и ще се срещне с членове и симпатизанти на БСП.

Сред участниците в предизборните мероприятия ще бъдат евродепутатът от левицата Илияна Йотова, секретарят на НС Катя Николова и организационният секретар на партията Станислав Владимиров.

По покана на БСП във Видин ще пристигне председателят на Камарата на депутатите в румънския парламент Валериу Згоня. Той и водената от него делегация ще бъдат посрещнати от председателя на БСП на българската страна на моста „Нова Европа” (Дунав мост 2). Двамата ще участват в пресконференция за местни и национални медии от 18:00 часа.

Миков и Згоня ще се обърнат към гражданите и гостите на града на започващия в 18:30 часа митинг-концерт на пл. „Бдинци”. Те ще подкрепят кандидата на БСП за кмет Видин Людмил Димитров, който също ще направи обръщение към избирателите.

По-рано, в 12:00 часа, председателят на БСП и кандидатите на левицата в Костинброд ще се срещнат с членове, симпатизанти на партията и граждани в клуба на БСП на ул. „Георги Сава Раковски” № 1. В 14:00 часа Миков и кандидатите на БСП в Берковица ще се срещнат с местната общественост в клуба на партията в града.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини