Цветан Цветанов ще посети област Разград на 09.10.2015 г.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Разград на 09.10.2015 г. /петък/. Той ще бъде придружаван от Валентин Василев – областен координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Разград, кандидати за кметове и общински съветници.

В 09:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Лозница на площада пред офиса на ПП ГЕРБ в град Лозница, ул. „Дружба“№11. На срещата ще присъстват и Атанас Чопаков-кандидат за кмет на община Лозница, Али Палов-кандидат за кмет на село Ловско, Джемал Ахмедов-кандидат за кмет на село Гороцвет, Хасан Хасан-кандидат за кмет на село Бели Лом, Мюмюн Бейрам-кандидат за кмет на село Крояч, Ахмед Вехов-кандидат за кмет на село Синя Вода, Хюсеин Исмаилов-кандидат за кмет на село Сейдол и Айтен Исмаилова-кандидат за кмет на село Трапище.

В 10:10 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на село Самуил, улица „Димитър Благоев“5. С него ще бъдат Абтула Абтула – кандидат за кмет на община Самуил, Джемал Гюве-кандидат за кмет на село Владимировци, Азем Шакир-кандидат за кмет на село Хума, Александър Дочев-кандидат за кмет на село Хърсово, Галин Савов-кандидат за кмет на село Голям Извор, Емине Сюлейман-кандидат за кмет на село Ножарово, Зикрие Али-кандидат за кмет на село Богданци.

В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще пристигне в село Подайва, община Исперих, и ще разговаря с жителите на селото до кметството, ул. „9-ти септември“. Заедно с него ще са Виолета Тодорова-кандидат за кмет на община Исперих, Мехмед Хасан-кандидат за кмет на с. Подайва, Нуржихан Бахриева-кандидат за кмет на село Беловец, община Кубрат, Гюнер Шукри-кандидат за кмет на село Белинци, Феджри Билял-кадидат за кмет на село Зарица, община Главиница.

В 11:40 часа Цветанов ще посети село Китанчево, община Исперих. Ще се срещне с жителите на селото на ул. „Хан Аспарух“, до кметството. Ще присъстват още Виолета Тодорова-кандидат за кмет на община Исперих, Джеват Юсуф-кандидат за кмет на село Китанчево, Сузан Назиф-кандидат за кмет на село Яким Груево.

В 12:10 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Исперих Виолета Тодорова ще разговарят с членове и симпатизанти в град Исперих - Читалище „Съзнание“, ул. „Васил Левски“. На срещата ще присъстват Фильо Христов-кандидат за кмет на село Вазово, Митко Димитров-кандидат за кмет на село Райнино, Алекси Русев-кандидат за кмет на село Бърдоква, Пламен Патриков-кандидат за кмет на село Свещари, Фахредин Хатиб-кандидат за кмет на село Голям Поровец.

В 13:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще бъде в село Иван Шишманово, община Завет. Ще разговаря с жителите на селото на централния площад. С него ще бъдат Младен Чакъров-кандидат за кмет на община Завет и Юзджан Зекерие-кандидат за кмет на село Иван Шишманово.

В 13:40 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Завет Младен Чакъров ще се срещнат с членове и симпатизанти от Завет в офиса на ПП ГЕРБ-град Завет, улица „Освобождение“ №93.

В 14:40 часа Цветан Цветанов ще посети село Звънарци, община Кубрат. Заедно с него на площада на селото ще бъдат Красимир Великов-кандидат за кмет на община Кубрат и Муталиб Ахмедов-кандидат за кмет на село Звънарци.

В 15:10 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде в село Юпер, община Кубрат. Цветанов ще се срещне с жителите на селото на площада, придружаван от Красимир Великов – кандидат за кмет на община Кубрат и Петър Петров – кандидат на ГЕРБ за кмет на село

В 16:00 часа Цветанов и кандидатът за кмет на Кубрат Красимир Великов ще се срещнат с членове и симпатизанти от град Кубрат на площада пред Общината, ул. „Княз Борис 1“

В 17:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на село Ясеновец, община Разград, в Бистро „Ясеновец“, ул. „Стефан Караджа“№1. С него ще бъде Ерджан Басри Мустафа – кандидат за кмет на селото.

В 17:30 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Разград в центъра на града. Той, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев, ще се разходи из града и ще посети предизборната шатра на ПП ГЕРБ, където ще разговаря с избиратели.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Разград. На площад „Възраждане“ в град Разград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Разград кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини