Цветанов: Ние от ГЕРБ искаме всички да живеем в една България

За да има ефект от победата на ГЕРБ на местните избори и във Вашето село Иван Шишманово трябва да изберем за кмет на община Завет Младен Чакъров, заедно със силния отбор общински съветници от ГЕРБ. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с хора от село Иван Шишманово. Той призова жителите на Иван Шишманово да гласуват с номер 4 в бюлетината. „От ГЕРБ искаме всички да живеем в една България, а не хората в Бургас, Варна, Русе и Стара Загора да живеят по един начин, а Вие тук – по различен“, заяви Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ видимите резултати могат да станат възможни само когато има силен екип в общината – кмет от ГЕРБ, общински съветници и кметове на села от ГЕРБ. „На 25-ти октомври трябва да направите правилния избор, да не се страхувате, да не се делите помежду си, и да убедите колкото се може повече хора да гласуват“, подчерта Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Завет Младен Чакъров заяви, че общината ще помага на всички населени места в района. От своя страна, Валентин Василев – кандидат на ГЕРБ за кмет на Разград също заяви подкрепата си Завет и за селата от района.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини