Полицай удари с патрулка кола в Монтана, съставиха му акт

Искат постоянен арест за 20-годишен, хванат с наркотици В автомобила на младежа имало тревиста маса, реагирала на амфетамин

Глобалният пакт за миграцията бе официално приет

Арестуваха 33-годишна ало измамница в Плевенско

Побойник счупил челюстта и избил два зъба на мъж в Свищов

Трима са в болница след катастрофа край Търново

Великобритания може да се откаже от Брекзит, без одобрение на другите страни членки на ЕС

Ловък крадец измъкна 365 лв. от портфейла на търновка Непознатият помолил жената да му развали пари

Технически проблем спря достъпа до част от услугите на Пътна полиция

Котел подпали гараж и постройка в Бяла черква Огнеборците спасили две сгради от пожара

АФИС: 43% от българите смятат, че корупцията в правосъдието е най-висока

„Булгаргаз“ внесе искане в КЕВР природният газ да поскъпне с 3 и половина процента от януари

Задържаха младеж, изнасилил и задушил 70-годишна жена в Павликенско Злодеят е в ареста за 72 часа, грози го затвор до 20 години

Бисери на световната класика ще звучат в коледния концерт на театъра в Търново

Идеите на Пол Ромър, които му донесоха Нобелова награда Изследванията му показват как знанието може да служи като двигател за дългосрочен икономически ръст

Единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова призова опонентите си на публичен дебат

„Призовавам опонентите си мъже на публичен дебат пред очите на видинчани“. Това заяви кандидатката за кмет на община Видин Росица Кирова, издигната от коалиция „Единни за промяна“.

От екипа на „Единни за промяна“ отправят покана към всички кандидати за кметове на община Видин за дебат в последната седмица на предизборната надпревата.

„Хората да ни чуят, да ни видят. Да си поговорим за това какво трябва да се случи оттук-нататък. Затова кой и как смята да управлява общината и дадем възможност на видинчани да вземат своето решение. Правилното решение. Защото този кандидат, който не може да се обоснове и чиято мисъл тече бавно, то той трудно може да управлява бързо. А времето бързо тече“, каза Кирова.

От „Единни за промяна“ са категорични, че видинските граждани трябва да имат възможността за директен контакт с кандидатите за кметове, на които свободно да задават своите въпроси.

„Сега не е време за приказки и за легенди, а за битка на идеи, защото предстои да се реши как ще се управлява Видин през следващите четири години. Точно затова искам да направим този предизборен диспут с моите опоненти, за да може, ако те имат някакви въпроси, да ми ги зададат лично. Да имат мъжеството и достойнството да не говорят зад гърба ми, а да застанат срещу мен с лицето си и да ме погледнат в очите“, подчерта Росица Кирова.

Единствената жена кандидат за кмет на община Видин заяви, че, за разлика от своите опоненти, не се страхува да се среща с хората. „Аз се раздавам на всяка една среща с моите съграждани. Нашата цел е да спечелим битката за душите на хората и за мен, и за моите приятели от „Единни за промяна“ всяка една душа, запалена за промяната, е важна и ценна“, допълни Кирова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.