Възрастен мъж е намерен убит в столичния квартал “Люлин” Задържани са дъщеря му и съпругът й

Цвета Караянчева: Дали БСП няма да поискат и диктатура на пролетариата

Днес времето ще бъде облачно, ще има превалявания от дъжд

Депутати пред “Труд”: Конфликт на интереси прозира в скандала с НЗОК

Българин спечелил милиони от Spotify – чрез законна измама

Александър Вучич: Сърбия върви по европейския път, но ще продължи да изгражда добри отношения с Русия

Жители на Брегово протестират срещу преминаването на камиони с опасен товар

Стачка в “Ер Франс”, отменени са половината полети на далечни разстояния

44 души загинаха, след като автобус падна в 200-метрова пропаст в Перу

Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Цветан Цветанов: Подкрепете Валентин Василев с №6 – за бъдещето на децата на Разград и за видими резултати в областта

“Не видях видими резултати в област Разград, но видях желание за промяна и съм убеден, че с общи усилия ще се поздравим с убедителната победа на всички кандидати на ГЕРБ тук. Валентин Василев натрупа сериозен опит – той познава местните проблеми, законодателната власт и има добра комуникация с министрите от правителството на Бойко Борисов. Гласувайте му доверие с номер 6 в бюлетината – за бъдещето на децата на Разград и за видими резултати в областта”. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Разград, цитиран от пресцентъра на партията.

Той подчерта, че ГЕРБ трябва да спечели, за да бъдат общините в Разград достъпни за бизнеса и в услуга на обществото. „Важно е да спечелим областния център и общините тук, защото искаме те да се възползват от европейските програми, а централната власт да подпомогне изграждането на качествен административен капацитет, изпращайки експерти. Тези, които спечелят изборите, ще бъдат натоварени с много отговорности. Ние ще изпълним отговорностите си към вас“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„Разград и общините тук се нуждаят от стабилност и просперитет. Убеден съм, че екипът, който ще изгради Вальо в Разград ще бъде най-добрият. Победата на ГЕРБ ще бъде и гаранция за стабилността на правителството на Бойко Борисов“, каза още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев подчерта, че ГЕРБ е била на първо място в община Разград на последните парламентарни избори и призова съгражданите си отново да подкрепят него и партията. „Крайно време е да поемем управлението на Разград в наши ръце. Да си вземем Разград от тези десет фамилии, които в момента отново водят преговори в местността „Пчелина“. Бях общински съветник и областен управител тук, както и два мандата депутат от Разград и познавам проблемите на общината. Убеден съм, че с моя екип, с който ще управляваме Разград, ще можем да предложим решение на проблемите Ви. Увереността ми идва от подкрепата, която срещам от ПП ГЕРБ и от ежедневните ми срещи с Вас. За да можем да постигнем видими резултати в Разград, Ви призовавам да ни подкрепите с номер 6 в бюлетината. Да си вземем Разград!“, заяви Василев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете