Цветанов в Борово: Ние от ГЕРБ винаги сме били и ще продължим да бъдем близо до хората

Видях заряд за промяна в Борово и в цялата община. Единственото, което остава на 25-ти октомври, е да изберем за кмет Валентин Панайотов с номер 1 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на град Борово. „Вальо ще бъде кмет, който няма да може да заспи без да е решил проблемите“, обясни Цветанов. По време на срещата хората от пенсионерския клуб в Борово заявиха, че пенсионерската организация е в пълна бойна готовност за спечелване на изборите в Борово от ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова жителите на Борово да дадат ясен знак за подкрепа не само за кандидата за кмет на Борово Валентин Панайотов, но и за листата с общински съветници от ГЕРБ.

„С тяхна помощ общината ще работи с изграден кметски екип и ще може да се кандидатства по европейски програми“, обясни Цветанов. По думите му, силната подкрепа за ГЕРБ в Борово ще даде още по-голяма стабилност на правителството на Бойко Борисов, който е върнал доверието на Брюксел към България. „Година и половина БСП, ДПС и АТАКА отдалечиха хората в България от по-добър живот и отдалечиха политиците от хората. Но, ние от ГЕРБ винаги сме били и ще продължим да бъдем близо до хората. ГЕРБ доказа, че е номер едно, затова подкрепете Валентин Панайотов с номер 1 в бюлетината“, каза Цветан Цветанов.

„Аз, Пламен Нунев и Светлана Ангелова ще помагаме на всички кметове. От Брюксел ще ни помагат евродепутатите от ГЕРБ. Затова днес с нас тук е и мъжкото момиче на ГЕРБ в Брюксел Мария Габриел. Мария никога не забравя Русе и русенска област и затова откри Европейски информационен офис тук“, добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Борово Валентин Панайотов констатира, че обещаваното в Борово не е изпълнявано години наред.

„Ако до една година не съм постигнал видими резултати за Борово, ще си подам оставката“, категоричен бе той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини