Цветанов: Изберете Христина Ефтимова за кмет на община Две могили с номер 4

Избирайте и гласувайте със съвест и разум. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на село Острица, община Две могили. „ГЕРБ управлява в интерес на хората и всички видими резултати, които градим, са за Вас. За да могат младите да остават в родния си край, а възрастните да живеят старините си в красива и удобна среда, изберете Христина Ефтимова за кмет на община Две могили с номер 4“, призова хората Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че България ще получи 32 милиарда лева през новия програмен период от Европейския съюз. „Тези пари могат да дойдат при Вас само когато има силен и работещ общински кмет, силен кмет на Острица и общински съветници от ГЕРБ, които да помагат на кметовете. Вие сте работодателите на кметовете, затова назначете знаещите и можещи хора, които Ви предлага ГЕРБ“, подчерта Цветан Цветанов.

Христина Ефтимова заяви, че ще създаде екип, с които ще работи за всички населени места в общината. „Моята врата като кмет винаги ще бъде отворена за всички хора“, каза Ефтимова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини