Борисов вечеря с лидери в Белгия Срещата се проведе в замъка Хертохинедал край Брюксел

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Цветан Цветанов ще посети област Силистра в неделя

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Силистра утре, 11.10.2015 г. /неделя/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Тутракан в залата на Общинския съвет в град Тутракан. С него ще бъде Димитър Стефанов – кандидат за кмет на Тутракан.

В 11:30 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на град Главиница, в централната градска част. Ще присъства Себахтин Халид – кандидат за кмет на Главиница.

В 12:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дулово Юксел Ахмед ще се разходят по централната градска част на Дулово. Те ще се срещнат с жителите на Дулово в ОНЧ „Н. Й. Вапцаров“.

В 14:50 часа Цветанов ще бъде в Алфатар, за да разговаря с членове и симпатизанти в централната част на град Алфатар. Той ще бъде придружаван от Янка Господинова – кандидат за кмет на Алфатар.

В 16:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Кайнарджа на централния градски площад. С него ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кайнарджа Любен Сивев.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Силистра. На площад „Свобода“ в Силистра председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Силистра кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Силистра Юлиян Найденов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете