Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Цветан Цветанов: Доверете се на Георги Миланов отново, за да продължат видимите резултати в община Иваново

Благодаря Ви за подкрепата, която ГЕРБ получи от всички Вас на последните избори. Благодарение на тази подкрепа днес имаме стабилно правителство е лицето на Бойко Борисов. Сега ни е нужна подкрепа и за стабилна местна власт – затова гласувайте доверие на Георги Миланов за втори мандат за кмет на община Иваново. Това призова председателят на Националният предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов жителите на село Тръстеник по време на среща в изцяло ремонтирания салон на читалището в селото.

„Община Иваново може да продължи да има още видими резултати, ако досегашният успешен кмет Георги Миланов получи доверието на хората от всички населени места“, обясни той. 

Цветан Цветанов заяви още, че обновеният салон читалището, който е пустял повече от десет години и дори е бил опасен за хората, днес е изцяло обновен, благодарение на европейските програми.

„Читалището днес е обновено, благодарение на успешния кмет Георги Миланов и неговия екип, които са разработили и защитили успешно проекта за реновиране на читалището в село Тръстеник“, посочи Цветанов.

„Европейските пари могат да достигат до хората от всички населени места, но за да стане това факт хората трябва да си изберат можещи кметове. По този начин младите ще могат да останат в родния си край, да учат и да работят тук и да се грижат както за децата си, така и за своите родители. Благодаря, че днес с нас е българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел. Нейното присъствие е доказателство, че евродепутатите на ГЕРБ ще помагат на всички кметове от всички общини в страната“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

„Ще продължим да развиваме община Иваново, като ще има еднакво отношение към развитието на всички населени места в общината. Работя с прекрасен екип от професионалисти и заедно ще продължим да разработваме проекти, с които да направим живота на хората в община Иваново по-удобен“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Иваново Георги Миланов.  

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете