Цветан Цветанов в Главиница: С ПГ на ГЕРБ и лично с премиера Борисов заставаме твърдо зад д-р Себахтин Халид

"Знам, че на някои места резултатите идват бавно, но съм убеден, че днес вече е време да имаме кмет от ГЕРБ в Главиница. Затова изберете д-р Себахтин Халид с номер 9 за кмет на Главиница. С Парламентарната група на ГЕРБ и лично с премиера Бойко Борисов заставаме твърдо зад Себахтин и ще помагаме с всички сили за по-добрия живот на хората в Главиница". Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Главиница, цитиран от пресцентъра на партията.

„Д-р Халид ще бъде кмет на всички хора и в края на неговия мандат дори и песимистите ще разберат, че са сгрешили, ако не са го подкрепили сега. Страхът вече го няма. Ние от ГЕРБ отговаряме на агресията и омразата с протегнати ръце към всеки, защото децата ни не трябва да се мразят, а трябва да си помагат и да живеят заедно в родните си места“, подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ всичко, което е правено от ДПС през последните 25 години, вече не може да се случва, защото хората вече не се страхуват. „ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото само ние издигаме кандидати за кметове навсякъде в цялата страна. Депутатът от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов и областният координатор Тодор Тодоров работят еднакво за всички хора във всички общини на област Силистра“, категоричен бе Цветанов. По думите му, на тези избори, заради уважението, което проявява партията към всички български граждани, ГЕРБ ще има много голям успех в местните региони. „Хората вече ни вярват, защото не ги делим и защото даваме равен шанс на всички знаещи и можещи. Когато бях в Никола Козлево и във Върбица хората ми казваха, че повече не искат да са бастион на този или онзи. Искат да имат работни места, да живеят в нормална среда и децата им да могат да остават и да учат при тях. Затова ние от ГЕРБ сме в цялата страна и при всички хора и издигаме за кандидати за кметове и за общински съветници способни личности, които могат да развиват регионите“, обясни Цветан Цветанов и заяви, че гаранция за всичко това е стабилното правителство на премиера Бойко Борисов, който е върнал доверието на Брюксел към България.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Главиница д-р Себахтин Халид посочи, че цялата структура на ГЕРБ е мобилизирана. „Уверен съм, че Главиница ще има кмет от ГЕРБ, благодарение на общите ни усилия“, каза той. Д-р Халид обясни, че ГЕРБ издига кметове в 17 населени места в общината. „Един от тях - Марин Рачев вече е кмет на село Осен, защото е единствен кандидат там. Това е така, защото другите парти не можаха да предложат достатъчно добра кандидатура за кмет на Осен“, подчерта д-р Себахтин Халид.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини