Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Луковмарш не се проведе

Коронавирус и в Обединените арабски емирства

Саламандър-Койчеви ООД – немска ПВЦ дограма за ценители на качеството!

Саламандър-Койчеви ООД е фирма занимаваща се с изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , покривни прозорци и входни врати. Фирмата е лицензиран производител на немска дограма SALAMANDER. Предимство на предлаганата от нас PVC дограма е, че е устойчива на пожар, на корозия, не пожълтяват с времето, не се нуждае от пребоядисване, не задържа прах и влага.
За да бъдем конкурентноспособни и за да отговорим по най-адекватен начин на специфичните нужди на всеки локален пазар, ние имаме офиси в градовете София и Стара Загора и извършваме нашата дейност на територията на цялата страна.

Фирмената политика, да се търсят начини за по-пълно, комплексно и качествено обслужване на клиентите ни. Саламандър-Койчеви ООД гарантира на своите клиенти, че всеки един продукт, е в крак с новите технологии на производство и монтаж на немска pvc дограма – няма евтини заместители, само оригинални материали.

Прозорците и вратите произведени от фирма Саламандър-Койчеви са с регулируем обков на утвърдената немска фирма ROTO и гарантирана надеждна експлоатация в продължение на години, без специална поддръжка. PVC дограмата Salamander може да бъде оборудвана със секюрити обков.

Монтирането на PVC прозорци и врати се осъществява с монтажни котви (скоби), без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността ѝ. Това гарантира дълъг експлоатационен период без нужда от ремонт или подмяна.

Ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на pvc и алуминиева дограма в България. Извършваме монтаж на дограма и в страни от Европейския съюз.

Натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто ни име. Поради това всички елементи, вградени в изделията на фирма Саламандър-Койчеви отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO. Амбицията на фирмата е да разширява последователно своята дистрибуторска мрежа в страната и чужбина.
Един от водещите продукти на фирмата е пвц дограма Salamander система bluEvolution.

Тaзи 6-камерна профилна система от ново поколение, потвърждава традиционно високи стандарти на Salamander и отваря нови перспективи в производството на дограма и в строителството като цяло.

Особености:

• конструктивна ширина от 92 мм;

• 6 камери в рамката и крилото;

• Безпрецедентен с дебелина на стъклопакета 60 mm;

Звукоизолация 47dB

Обобщавайки, можем да кажем, че системата bluEvolution е най-добрият избор за проектанти и строители,които се стремят да максимизират опазването на топлина и общата енергийна ефективност на сградите.

http://pvc-salamander.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.