Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Саламандър-Койчеви ООД – немска ПВЦ дограма за ценители на качеството!

Снимка: БТВ

Саламандър-Койчеви ООД е фирма занимаваща се с изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , покривни прозорци и входни врати. Фирмата е лицензиран производител на немска дограма SALAMANDER. Предимство на предлаганата от нас PVC дограма е, че е устойчива на пожар, на корозия, не пожълтяват с времето, не се нуждае от пребоядисване, не задържа прах и влага.
За да бъдем конкурентноспособни и за да отговорим по най-адекватен начин на специфичните нужди на всеки локален пазар, ние имаме офиси в градовете София и Стара Загора и извършваме нашата дейност на територията на цялата страна.

Фирмената политика, да се търсят начини за по-пълно, комплексно и качествено обслужване на клиентите ни. Саламандър-Койчеви ООД гарантира на своите клиенти, че всеки един продукт, е в крак с новите технологии на производство и монтаж на немска pvc дограма – няма евтини заместители, само оригинални материали.

Прозорците и вратите произведени от фирма Саламандър-Койчеви са с регулируем обков на утвърдената немска фирма ROTO и гарантирана надеждна експлоатация в продължение на години, без специална поддръжка. PVC дограмата Salamander може да бъде оборудвана със секюрити обков.

Монтирането на PVC прозорци и врати се осъществява с монтажни котви (скоби), без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността ѝ. Това гарантира дълъг експлоатационен период без нужда от ремонт или подмяна.

Ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на pvc и алуминиева дограма в България. Извършваме монтаж на дограма и в страни от Европейския съюз.

Натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто ни име. Поради това всички елементи, вградени в изделията на фирма Саламандър-Койчеви отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO. Амбицията на фирмата е да разширява последователно своята дистрибуторска мрежа в страната и чужбина.
Един от водещите продукти на фирмата е пвц дограма Salamander система bluEvolution.

Тaзи 6-камерна профилна система от ново поколение, потвърждава традиционно високи стандарти на Salamander и отваря нови перспективи в производството на дограма и в строителството като цяло.

Особености:

• конструктивна ширина от 92 мм;

• 6 камери в рамката и крилото;

• Безпрецедентен с дебелина на стъклопакета 60 mm;

Звукоизолация 47dB

Обобщавайки, можем да кажем, че системата bluEvolution е най-добрият избор за проектанти и строители,които се стремят да максимизират опазването на топлина и общата енергийна ефективност на сградите.

http://pvc-salamander.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете