„Левски“ свършва билетите за дербито

Възможно е още в сряда да свършат билетите за дербито „Левски“ - „Лудогорец“ в неделя от 20 ч. Продажбата започна предварително в събота, вчера вървя с рядко виждан висок темп, извиха се опашки. Очакваше се до вечерта да бъдат похарчени 5000-6000 места.

Пласират се около 13 000 билета. Притежателите на абонаментни карти са към 1000, още толкова места се дават на рекламодатели. Винаги пробиват и гратисчии - няма да е изненада, ако има над 15 000 зрители.

Деян Иванов, който заради операция на коляното няма да играе 8 месеца, отправи прочувствено послание в социална мрежа в отговор на подкрепата от хиляди. Едва 19-годишният централен бранител защити и с думи очакванията да бъде новият Елин Топузаков - голямо и трудно за побеждаване сърце.

Младокът пише: „Аз ще покоря това, което не е било покорявано! Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на Луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми, когато краката ми не могат!“

Крадци разбиха и ограбиха офиса на шефа на „синята“ школа на стадион „Раковски“ Станислав Ангелов. Отмъкната е немалка сума пари, събрана за окабеляване на игрище.

Грип спря Сираков от „синьото“ честване

„Къде изчезна Наско Сираков?“, питат се мнозина левскари от събота насам. Четвъртият в света не се яви на представянето на книгата „Синята приказка“ на Петър Димитров в чест на 10 г. от началото на пътя до 1/4-финал за Купата наУЕФА. Там се събраха останалите водещи фигури от славното време.
Голмайстор №1 в историята на „Левски“ пропусна и шоумача с „Юргорден“ (2:2) за половинвековния юболей от старта в Европа. Асът бе обявен в идеалния „син“ отбор на евротурнирите.

Сираков обаче от сряда е повален от тежък грип и досега не е оздравял. Още в събота вървяха слухове, че е болен, които породиха какви ли не спекулации. Всъщност заради грипа Сираков отложи за следващи седмици и неделното си гостуване с Илиана Раева в тв шоуто „Код Спорт“ по „ТВ+“...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ