Галена с разкошно тържество за 3-ия рожден ден на сина си

Руското разузнаване: Не сме искали освобождаването на Божков

РИОСВ – Пловдив даде 1 месец на общините да почистят речните корита от боклуци

Иззеха 750 000 къса контрабандни цигари в Плевен

Над 1 кг хероин и боеприпаси откриха в Пловдивско, арестувани са мъж и жена

Преслава пропя на турски (ВИДЕО)

Отложиха делото за мярката на Миню Стайков, бил в болница

Новата Конституция на Русия може да забрани на министрите да имат банкови сметки в чужбина

Осъдиха бракониер, помлял с камъни кола на ловен шеф

Диляна Попова знае как да съблазнява (СНИМКА)

Дилър бяга с мръсна газ, спипаха го Полицейско куче надушило дрогата

Един загинал при масова стрелба в търговски център в Банкок

Пиян шофьор помете каруца, трима са в болница

Съветниците от Банско ще даряват лични пари за нуждаещи се на всяка сесия

Откриха над 6 тона месо с изтекъл срок на годност в Плевен

Чавдар Трифонов: Пробивът „Левски“ и ново околовръстно шосе ще разтоварят центъра на Варна

От години във Варна се работи само по възстановяването на вече съществуващата инфраструктура. Не е решен нито един инфраструктурен проблем. Това заяви кандидатът за кмет на Варна, издигнат от МК „Реформатори и патриоти – решението за Варна“ , Чавдар Трифонов. Към момента имаме частичен пробив на бул. „Левски“ и целият трафик минава през центъра на града, което е недопустимо, смята кандидатът. Според него спешно трябва да се реализира плана за довършване на пробива „Левски“ – през бул. „Владислав Варненчик“ до крайезерния път.

Другото генерално решение, което на практика ще изведе трафика в периферията на града, е строителството на съвсем нов околовръстен път, смята Трифонов. Според него обаче съществуващият проект е неприложим, тъй като територията, през която преди години е планирано да преминава околовръстното шосе, вече е застроена. Необходимо е да се направи среща с община Аксаково и държавата в лицето на Министерството на регионалното развитие и да се проектира път, който да отклонява трафика още от Аксаковска панорама, да дублира сегашния път Аксаково – Кичево и така да извежда пътуващите Румъния – Южното Черноморие и от Западна България към Северното Черноморие извън централната част на Варна, завява кандидатът на реформаторите и патриотите Чавдар Трифонов.

Тези два проекта трябва да бъдат реализирани час по-скоро, тъй като с пускането на коридора на бърза бус лента по проекта за интегриран градски транспорт сме заплашени от огромни задръствания на входа на Варна от магистрала „Хемус“, категоричен е Трифонов. Досега общинската администрация не е обяснила на варненци, че навлизането на автомобили по скоростния коридор за градския транспорт е абсолютно забранено и подлежи на санкции. Това означава, че движението на леки коли, особено по бул. „Мария Луиза“ ще се концентрира само в една единствена лента. Ако не изведем трафика от този маршрут, това ще се превърне в сериозен проблем за движението в града, предупреди Трифонов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.