Цветан Цветанов в Суворово: Преодолейте страха и гласувайте за промяната с номер 3 за Данаил Йорданов

Жителите на Суворово заслужават много повече. Затова преодолейте страха и гласувайте за промяната, за адекватна и компетентна администрация, която може да работи бързо и прозрачно в услуга на хората. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов в Суворово, където представи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Суворово Данаил Йорданов.

По думите на Цветанов видимите резултати могат да бъдат постигнати само от добри професионалисти, зад които стои най-голямата партия в България - ГЕРБ. „Данаил Йорданов ще получава подкрепа от Парламентарната група на ГЕРБ, от правителството на Бойко Борисов и от евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП. Варненска област има свой представител в Европейския парламент в лицето на Емил Радев", допълни Цветанов.

Цветан Цветанов пое ангажимент, че експерти ще разясняват различните секторни политики и работата по оперативните програми пред жителите на община Суворово.

„ГЕРБ не дели общините на наши и ваши. Доказали сме го, защото държавата и в момента съдейства за европроектите в Суворово. За да има реални и видими резултати обаче, е необходимо да се гласува активно за ГЕРБ-партията, която може да ги постигне. Затова изберете Данаил Йорданов и гласувайте за голяма представителност на ГЕРБ в Общинския съвет", каза той. Цветанов припомни спрените европроекти при правителството на Пламен Орешарски и увеличения дефицит.

„Правителството на Бойко Борисов постигна стабилност и възстанови доверието на европейските ни партньори. Затова сега можем да работим интензивно по европейските проекти", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

По време на срещата местните жители се оплакаха, че досегашният кмет на Суворово живее във Варна и твърди, че е независим, но далеч не е такъв. „Нашата община е обезглавена", заявиха хората и пожелаха успех на кандидатите на ГЕРБ, които в Суворово са с номер 3 в бюлетината.

„Не сте сами. За да има инвестиции, за да се върнат младите хора в общината, трябва да се работи за хората. Гласувайте за по-добро управление на Суворово", призова областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Варна Иван Портних.

На срещата с жители на Суворово присъстваха евродепутатът Емил Радев, народните представители Нели Петрова и Павел Христов, който е и председател на областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ-Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини