Петя Аврамова: Тол системата обхваща 3115 км от републиканската пътна мрежа

Гърците изпразниха рафтовете в супермаркетите заради коронавируса (СНИМКИ)

Жители на пловдивски села протестират срещу кариерата за добив на инертни материали

От 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди Czinger 21C е хибриден хиперавтомобил с мощност 1250 к.с.

Премиерът за коронавируса: Притеснено ми е при епидемия колко ще издържи НОИ, ще струва много пари

Агресивен шофьор пребил търновец на пътя Екшънът се разиграл на трасето София-Варна край разклона за Стражица

Председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки: Има дефицит на лекарства за грип

Борисов: Днес ще извадим от обхвата на тол системата 115 км пътища на територията на Столична община и Община Варна

Регионалният министър: Толсистемата у нас ще е с най-ниските тарифи в Европа

Нанков: От днес официално ще бъдат изключени от винетки спорните отсечки в Столична община

Синоптик: Топло време в началото на март

Как се разпознават телефонни измамници?

Правителството на Джузепе Конте призова за подкрепа в борбата с коронавируса

За сиренето, млякото и ножа Накъде върви българското животновъдство

Сблъсъци на полиция и демонстранти на островите Лесбос и Хиос заради мигрантски центрове (СНИМКИ)

Михаил Миков: Дясното управление удари тежко провинциите. Само левите кметове могат да компенсират

„Провинциите са тежко ударени от дясното управление. Само левите кметове, лявата местна власт могат да компенсират това антисоциално поведение на правителството“. Това каза в Павликени лидерът на БСП Михаил Миков. Там той заяви подкрепата си за кандидата на левицата за втори мандат като кмет на общината Емануил Манолов.

Лидерът на левицата заяви, че невидимите резултати от сегашното управление са 16 млрд. външен дълг, от които сега част ще отидат за отбрана, вместо за образование и за коледни надбавки за пенсионерите, разделянето в здравеопазването, замразяването на 14 социални плащания, пренасочване на част от бюджета за образование към частните училища. По думите му това са били част от причините БСП да не участва в това управление.

„Ние бяхме коректни пред тези, които ни подкрепиха на миналите избори. В опозиция ние ще продължим да отстояваме онези ангажименти, които сме поели пред хората, защото сме единствената алтернатива“, категоричен бе лидерът на социалистите, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Михаил Миков подчерта, че инж. Манолов е направил много през своя мандат. Той допълни, че благодарение на кмета на Павликени и на неговата усърдна работа, много неща, които са били изоставени в този град, са подновени. „Ние стоим твърдо зад политиката, която Емануил Манолов предлага за едно по-различно управление на Павликени и продължение на всички инициативи, които бяха предприети от него“, заяви председателят на БСП.

Миков подчерта, че с гласовете за Манолов и листата на БСП на дневен ред отново ще бъдат проблемите на хората и търсенето на тяхното решение, защото държавната власт в момента няма да може да ги реши. ”Подкрепата за тях е подкрепа и за БСП, и за левите стандарти, които партията предлага. Ние доказахме, че сме последователни и държим на тяхното изпълнение“, категоричен бе лидерът на БСП.

Емануил Манолов: Нашата платформа е решаването на вашите проблеми

„Ще докажем, че в Павликени БСП е силна, защото е близка до хората и защитава техните интереси“. Това заяви досегашният кмет на Павликени и кандидат на левицата за втори мандат Емануил Манолов. „Нашата платформа, освен левите стандарти, ще бъдат предложенията на хората, които те представят пред нас по време на срещите ни“, обясни Манолов и допълни, че те ще бъдат обобщени и представени следващата седмица.

Миков, Емануил Манолов и представителите на левицата се срещнаха с гражданите на пазарната улица в града и в залата на читалището. Жителите на Павликени повдигнаха темите за: избирателните списъци в страната, външната политика на България, социалните инициативи на левицата в пленарната зала, приоритетите на партията за развитие на малките населени места и селскостопанските региони.

В срещите взеха участие и зам.-председателят на НС на БСП Бойко Великов, депутатът от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Мариана Бояджиева, Стефан Стефанов – член на ИБ на НС на БСП, кандидати за кметове на населени места, членове и симпатизанти на партията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.