Цветанов в Девня: Подкрепяйки Свилен Шитов, подкрепяте и стабилното правителство на Борисов

За отлично бъдеще на децата Ви подкрепете кандидата на ГЕРБ за кмет на Девня Свилен Шитов и отбора на ГЕРБ с номер 6. Уверен съм, че Свилен ще допринесе за превръщането на Девня в по-добро място за живеене, както и че с екипа му ще работят за по-добра администрация.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Девня. „Свилен Шитов ще отвори общините и за бизнеса, защото няма как иначе да бъдат открити нови работни места. Подкрепяйки кандидата на ГЕРБ за кмет на Девня, подкрепяте и стабилното правителство на Бойко Борисов“, подчерта Цветанов.

„Имаме нов програмен период, споразумението за който трябваше да бъде подписано през 2013 г. За съжаление, по време на правителството на Орешарски, имаше голямо забавяне. Сега разполагаме с 32 млрд. лева и трябва да работим така, че да бъдат разработени още повече проекти и да стартира реализацията им“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов заяви, че пример за успешно управление е кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет на Варна Иван Порнтних. „Той е прекрасен пример за това, че когато местната и изпълнителната власт работят в синхрон, резултатите са видими. Това може да се случи и тук след 2,3 или 4 г. А ние от ГЕРБ ще подкрепим Свилен Шитов, за да постигне видими резултати в Девня“, категоричен бе Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Девня Свилен Шитов заяви, че ще работи усилено, за да направи община Девня привлекателно място за младите хора, за развитие на бизнес и за привличане на инвестиции.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини