Астрагал – източната формула за имунитет и бързо възстановяване на организма

„ Ако искаш да станеш и да тръгнеш, използвай Астрагал.“

китайска поговорка

Есен е и усещането, че идва сезонът на вирусите и настинките се засилва. Много хора си задават въпроса „Как да се предпазя от вирусите, но така, че да постигна най-добрата защита за организма? Как да намеря имуностимулатор, който щади тялото? Кои са формулите, когато става въпрос за здравето и имунитета?“ Източните народи са известни със своите духовни, физически и философски практики, свързани със здравето. Знаете ли каква е тяхната тайна за силен имунитет и за бързо възстановяване на организма? Източната медицина отдавна е открила отговора и работи с изпитани формули и продукти, разработени на растителна основа.

Такъв продукт е Астрагал, разработен на базата на билката Астрагал.

Какво прави тази билка толкова ценна и защо продуктите на нейна основа са толкова ефективни?

Астрагалът е традиционна китайска билка, която се използва за бързо възстановяване при хронични, вирусни инфекции и за изграждане на имунитет. Астрагалът или „сграбичето” е било използвано в продължение на хиляди години в Изтока като тонизираща билка за изграждане на устойчивост срещу вируси и инфекции. В китайската медицина Астрагалът е известен като първокласна билка, коятотонизира енергията Чи.

• Как Астрагал подпомага имунитета?

Ако страдате от остри и хронични инфекции, Астрагалът може да ви вдигне на крака. Съвременните изследвания доказват, че растението има множество могъщи имуностимулиращи свойства тимуса и далака. Астрагалът съдържа полизахариди и сапонини, които повишават активността на Т-клетките убийци и така се повишава клетъчният имунен отговор. Също така билката стимулира и отделянето на интерферон.

• Астрагал е мощен адаптоген:

- Той приспособява огранизма към различни външни и вътрешни промени

- Регулира кръвното налягане и кръвната захар

- Повишава устойчивостта към простудни заболявания

- Усилва защитната енергия на организма

• Как да приемаме Астрагал?

Астрагал може да бъде намерен във опаковка на флакони, в течна форма. Препоръчителният курс е половин/един месец по 1-2 флакона дневно. Важно е да се приема в течна форма. Тя позволява бързо и лесно усвояване, което гарантира оптимален ефект. Само фирма „Здраве от Изтока“ предлага Астрагал в течна форма. Всъщност „Здраве от Изтока“ вече 20 години предлага на пазара качествени добавки от Индия, Китай, Япония от реномирани производители, с доказано качество и сертификати за добра производствена практика. Може да получите повече информация за продуктите от сайта www.tnt-21.com.

• А къде ще откриете Астрагал?

Продуктът може да бъде намерен във фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София, в он-лайн магазина на „Здраве от Изтока“:  www.tnt-21.com/shop , а също и в аптеките и дрогериите в цялата страна.

Адреси на фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София:

• ул. Цар Асен 2 (срещу Съдебната палата) тел: 02/8570195

• ул. Шипка 43 тел: 0895 48 27 26

Повече информация може да получите и на телефоните в офиса: 02/9582051, 0893 52 76 04 и на сайта www.tnt-21.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве