Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

BG лекар, работещ във Франция, призова родителите на Павел: Не се отказвайте, има специализирани клиники

Изледвания, направени в Израел, показаха, че 6-годишният Павел, който страда от тежка форма на тумор в гръбначния мозък, не може да бъде спасен дори с операция.

Български лекар, който от три години работи във Франция, апелира към родителите, преди да се откажат напълно, да посетят някоя от трите специализирани болници във Франция – в Париж, Анже или Марсилия, където на детето ще бъде направена повторна консултация от най-добрите специалисти, съобщава варненският сайт Petel.bg.

„Клиниките са изцяло съвременни и специализирани в неговото заболяване. След като се запознах с диагнозата на Павел, искам да помогна, защото в тези три университетски болници се използват напълно нови методи и лекарства, навлезли през пролетта на 2015г. Видях, че родителите са се изказали за състоянието на момченцето, че туморът е нараснал и не може да се оперира.

В момента има нова технология, при която чрез химеотерапия и лъчелечение туморът се стопява до определени размери и после е възможно оперирането му. Не мога да гарантирам със сигурност възстановяване, но родителите не губят нищо, ако опитат“, посочва докторът.

Той ще бъде във Варна след няколко дни и обещава, че ще донесе координатите на френските лекари Мене, Шино и Деларт, които са специалисти в клиниките по неврология и неврохирургия, за да помогне на семейството да осъществят връзка.

Хиляди хора и организации се включиха в даряването на пари за малкия Павел. За момченцето бяха събрани 475 хил. лева, но изследванията в клиника Шнайдер показаха, че туморът е много агресивен, в най-висока степен на злокачественост и е абсолютно невъзможно оперативното му отстраняване.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.