Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Явор Бахаров в разложкия съд

7 000 долара за еротичен круиз в Гърция

Безрадостната участ на националните кумири Горкият дякон Васил Кунчев ни гледа от небесните жилища и цъка с език

Премиерът Борисов: През последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината

Пленум на БСП нищи бройката социалисти

17,5 млн. евро струва най-скъпият автомобил за 2019 г. McLaren F1 LM постигна най-висока цена при наддаване на търгове

Нападнатото в столичен автобус момче спечели сребърен медал на състезание по самбо

Земетресение от 5,7 по Рихтер на границата между Турция и Иран

Българин отрече Коперник и Айнщайн Тодор Йончов влезе в историята като Гений на отрицанието

Израел ограничава полетите от Япония и Южна Корея заради коронавируса

Джъстин Бийбър говори за сексуалния си живот

Бърни Сандърс печели вота в Невада за кандидат-президент на демократите Джо Байдън е втори

АПИ: Днес е последната възможност за покупка на седмична е-винетка за камионите и автобусите

Няма опасност за питейната вода след замърсяването на река Чепеларска

Калин Вельов: Най-усмихнати са хората в най-бедните страни

Миков: Битката за Велико Търново предстои. Валентин Ламбев заслужава доверието на хората 

„На тези избори ние излизаме да търсим ново доверие за една политика, обърната към хората, защото именно те са най-важни“. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков във Велико Търново. Той подчерта, че държавата прехвърля все повече ангажименти и социални, здравни, образователни тежести върху общините. Миков припомни, че това се случва в среда, в която средствата за образование и здравеопазване са така разпределени, че все повече задълбочават социалното разслоение. „Това, както и политиката, провеждана от управляващите партии през последната една година, са причина гражданите да изберат кандидатите на левицата. Само БСП се противопоставя на дясната политика, заробваща хората“, категоричен бе лидерът на левицата. По думите му разделянето на местната власт от националната политика е абсурдно. Според него партиите в управляващото мнозинство ще се опитват да провеждат същата политика и на местно ниво. „Участието на гражданите на тези избори ще е заявка и за отношението им към тази политика“, заяви председателят на БСП.

Миков подчерта, че когато БСП е в управлението на страната, има много приятели и сподвижници. По думите му обаче тези, които застават с името, лицето и авторитета си като кандидати на левицата, когато партията е в опозиция, са истинските социалисти и заслужават уважение. „Валентин Ламбев е изграден политик, който последователно следва лявата политика на БСП. Той и нашите кандидати за общински съветници и кметове на населени места са доказани професионалисти, които мислят за интересите на гражданите на община Велико Търново“, заяви лидерът на левицата. Той бе категоричен, че твърденията, че резултатите от изборите във Велико Търново са ясни, не са истина и битката тепърва предстои.

Валентин Ламбев: Хората са забравени и ние ще обърнем общината отново към тях

„Аз и моят екип от кандидати за кметове и общински съветници ви обещаваме да работим неуморно 4 години за развитието на община Велико Търново“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП Валентин Ламбев. Той подчерта, че кандидатите на левицата във Велико Търново са обединени от идеята за благополучието на общината. По думите му приоритетите на левицата във Велико Търново са предимно в социалната сфера – за премахването на таксите в детските градини и детските ясли, за създаване на социален патронаж, за създаването и разширяването на услугите социален асистент, социална трапезария. „Ще се борим за нашата старопрестолна столица и за създаването на една благоприятна среда за развитие на бизнеса и за подкрепата на младите хора“, категоричен бе той. Ламбев подчерта, че гражданите са забравени в последните години и местната власт трябва да се обърне към тях и да изгради нормално отношение. Той подчерта, че това не включва само идеалния център, но и кварталите и западащите населени места около него. „Изборите предстоят. Има битка на идеи и ние няма да се предадем“, категоричен бе Ламбев.

Мариана Бояджиева: Ламбев и листата на БСП ще работят за по-доброто управление на Велико Търново

„БСП участва в изборите със силен кандидат за кмет, който се е доказал в работата си като водач на групата общински съветници и успешен ръководител в бизнес средата“, заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Мариана Бояджиева. Тя подчерта, че Валентин Ламбев предлага силна програма за управление на Велико Търново – ограничаване на бедността и безработицата, разкриване на работни места, повече внимание за развитието на кварталите и населените места, и с особено внимание върху социалната политика, насочена към хората, имащи нужда от подкрепа. „Кандидатите от листата на БСП за общински съветници са хора, които имат сериозен опит в местното самоуправление, но има и много нови млади лица“, обясни депутатът от левицата.

Мариана Бояджиева заяви, че застава зад кандидатите на БСП и те имат нейното доверие, защото познава тяхната работа и знае, че те ще работят в името на по-доброто управление на община Велико Търново.

За да подкрепят кандидатите на левицата във Велико Търново на събитието присъстваха и зам.-председателят на БСП Бойко Великов, Стефан Стефанов – член на ИБ на НС на БСП, представители на руководството на БСП-Велико Търново, стотици членове и симпатизанти на партията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.