Ръководството на „Лафка“: Спираме оперативната си дейност заради законовите ограничения и въвеждането на държавен монопол Компанията разполага с достатъчен финансов ресурс за погасяване на задължения си

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Явор Бахаров в разложкия съд

7 000 долара за еротичен круиз в Гърция

Безрадостната участ на националните кумири Горкият дякон Васил Кунчев ни гледа от небесните жилища и цъка с език

Премиерът Борисов: През последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината

Пленум на БСП нищи бройката социалисти

17,5 млн. евро струва най-скъпият автомобил за 2019 г. McLaren F1 LM постигна най-висока цена при наддаване на търгове

Нападнатото в столичен автобус момче спечели сребърен медал на състезание по самбо

Земетресение от 5,7 по Рихтер на границата между Турция и Иран

Българин отрече Коперник и Айнщайн Тодор Йончов влезе в историята като Гений на отрицанието

Израел ограничава полетите от Япония и Южна Корея заради коронавируса

Джъстин Бийбър говори за сексуалния си живот

Бърни Сандърс печели вота в Невада за кандидат-президент на демократите Джо Байдън е втори

АПИ: Днес е последната възможност за покупка на седмична е-винетка за камионите и автобусите

Няма опасност за питейната вода след замърсяването на река Чепеларска

Цветанов в Карнобат: За кмет залагаме на млад и достоен човек

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети и Карнобат в рамките на своята предизборна обиколка в област Бургас. Той имаше възможността да разговаря с жителите на града, които споделиха най-важните проблеми, оставени без решение през изминалите години в мандата на управление на досегашния кмет.

„Искаме да заложим на един млад човек. Владимир Крумов е достойният човек, който може да развие общината по възможно най-добрия начин”, каза Цветанов, който посети заедно с евродепута Мария Габриел и народните представители Димитър Бойчев и Иван Вълков откритата приемна на ГЕРБ в центъра на града.

По думите на Цветанов, издигането на млад човек за кмет е ясен знак, че от ГЕРБ искат младите хора да останат в България, а тези, които са излезели, да се върнат.

„Ние сме за открито и прозрачно управление на общината. За това излизаме сред съгражданите ни с нашите идеи и виждания за развитието на Карнобат. В шатрата всеки ден до 24 октомври хората ще могат да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ, да споделят проблемите за квартала или селото, в което живеят и да чуят програмата им за следващите 4 години”, сподели Владимир Крумов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разгледа и затвореното през 2008 г. училище „Паисий Хилендарски” в кв.Красно село. Желанието на живеещите там е да се ремонтира и да бъде направена детска градина.

Има много деца, които родителите водят на 2 км. В програмата на кандидатът за кмет Владимир Крумов е заложено неговото реновиране, както и подобряване на инфраструктурата в квартала. Заложено е и изграждането на нови детски площадки в квартала.

„Успяхме да върнем доверието на Брюксел, затова сега България се сочи за осмата държава от 27-те, които реално са усвоили средствата по оперативните програми”, уточни Цветан Цветанов. Той припомни, че в началото на 2014 г., тези пари са били спрени при правителството на Пламен Орешарски. По неговите думи, предсрочните избори са причината сега да има стабилно правителство с мин.-председател Бойко Борисов. „2014-2015 г. ще бъдат нулеви за България и затова се нуждаем от кметове, които имат енергията и способността, за да направят тези проекти. Така ще можем, в този програмен период, да наваксаме оставащото време, което не е малко – две години”, обясни Цветан Цветанов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.