Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Цветанов в Карнобат: За кмет залагаме на млад и достоен човек

Изображение: Pixabay

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети и Карнобат в рамките на своята предизборна обиколка в област Бургас. Той имаше възможността да разговаря с жителите на града, които споделиха най-важните проблеми, оставени без решение през изминалите години в мандата на управление на досегашния кмет.

„Искаме да заложим на един млад човек. Владимир Крумов е достойният човек, който може да развие общината по възможно най-добрия начин”, каза Цветанов, който посети заедно с евродепута Мария Габриел и народните представители Димитър Бойчев и Иван Вълков откритата приемна на ГЕРБ в центъра на града.

По думите на Цветанов, издигането на млад човек за кмет е ясен знак, че от ГЕРБ искат младите хора да останат в България, а тези, които са излезели, да се върнат.

„Ние сме за открито и прозрачно управление на общината. За това излизаме сред съгражданите ни с нашите идеи и виждания за развитието на Карнобат. В шатрата всеки ден до 24 октомври хората ще могат да се срещнат с кандидатите на ГЕРБ, да споделят проблемите за квартала или селото, в което живеят и да чуят програмата им за следващите 4 години”, сподели Владимир Крумов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разгледа и затвореното през 2008 г. училище „Паисий Хилендарски” в кв.Красно село. Желанието на живеещите там е да се ремонтира и да бъде направена детска градина.

Има много деца, които родителите водят на 2 км. В програмата на кандидатът за кмет Владимир Крумов е заложено неговото реновиране, както и подобряване на инфраструктурата в квартала. Заложено е и изграждането на нови детски площадки в квартала.

„Успяхме да върнем доверието на Брюксел, затова сега България се сочи за осмата държава от 27-те, които реално са усвоили средствата по оперативните програми”, уточни Цветан Цветанов. Той припомни, че в началото на 2014 г., тези пари са били спрени при правителството на Пламен Орешарски. По неговите думи, предсрочните избори са причината сега да има стабилно правителство с мин.-председател Бойко Борисов. „2014-2015 г. ще бъдат нулеви за България и затова се нуждаем от кметове, които имат енергията и способността, за да направят тези проекти. Така ще можем, в този програмен период, да наваксаме оставащото време, което не е малко – две години”, обясни Цветан Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете