Цветан Цветанов ще посети Област Ямбол на 15.10.2015

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Ямбол утре, 15.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ – Ямбол Георги Славов, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Тунджа д-р Панайот Диманов ще разговарят с жителите на село Бояджик в 9:30 часа на централния площад в селото.

В 10:45 часа Цветанов, Диманов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Ямбол Георги Славово ще се срещнат и с жителите на село Кукорево. Те ще разговарят на площада в центъра на селото.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Елхово. В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елхово Петър Киров ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията. Те ще разговарят на ул. „Търговска“ срещу църквата „Св. Димитър“.

На централния площад в гр. Болярово, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът на партията за кмет на града ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Стралджа Росица Стоева и Цветан Цветанов ще посетят село Зимница. От 15:40 часа те ще разговарят с жители на селото на площада в центъра на селото. Цветан Цветанов ще се срещне и с жителите на Стралджа. Срещата ще се проведе от 16:30 часа на площад „Стралжда“ в населеното място.

В 17:40 часа ще се разходи из централната градска част на гр. Ямбол около Безистена. Цветанов ще разговаря с гражданите на Ямбол. В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в Ямбол. На ул. „Георги Раковски“ 7 (пред сградата на Община Ямбол) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще говори пред жителите на града и ще представи кандидата на ГЕРБ за кмет на Ямбол Георги Славов и кандидатите за общински съветници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини