Инж. Добромир Добрев в Драганово: Отборът на ГЕРБ е мощен и силен

В препълнената зала на НЧ „Съединение – 1888” в Драганово бяха представени кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, кандидатът за кмет на Общи Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатът за кмет на селото Нели Грошкова. Целият Отбор №1 застана на сцената на читалището пред избирателите. „Вижте какъв отбор има ГЕРБ - силен и мощен. Това са хора можещи и знаещи, хора професионалисти. Нели Грошкова е част от този отбор и аз ви гарантирам, че тя ще бъде кмет на всички хора от Драганово”, заяви инж. Добромир Добрев. „Ние работихме много и ще продължим да работим по вашата воля. Ние не обещаваме, а се отчитаме пред вас. Нашата програма е отворена за вашите предложения. През изминалия мандат Нели Грошкова бе част от нашия работещ екип, част от отбор №1. Тя е слънце и нека то да изгрее над Драганово”, каза кандидатът за общински съветник Йорданка Кушева, която през изминалия мандат бе заместник-кмет в областта на хуманитарните дейности. „Отборът на ГЕРБ трябва да е пълен - правителство, народни представители, общински съветници и кметове от ГЕРБ, за да може всички заедно да продължат да градят и да преобразяват община Горна Оряховица. Като част от кметския екип, познавам Нели като човек с добро сърце. Тя е човек, който откликва на проблемите на хората и такава ще бъде и като кмет”, засвидетелства подкрепата си към Отбор №1 и към Нели Грошкова, народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева.

„Аз съм израснала, работя и живея в Драганово. Вие ме познавате, аз съм една от вас. Ако получа доверието ви на 25 октомври, вашите проблеми ще станат мои задачи, а това е само началото. Вие сте хората, които решавате дали тези проблеми да бъдат чути или да останат само прочетени. Време е да работим за резултати. Да бъдеш кмет не е привилегия, а отговорност. До сега сте чули много обещания, аз обещавам да работя за резултати. С вашата подкрепа и подкрепата на ГЕРБ резултатите ще са видими за Драганово”, заяви кандидатът за кмет на Драганово Нели Грошкова.

След представянето на кандидатите на ГЕРБ, срещата продължи с концерт на местни и гостуващи изпълнители и състави. Специален гост на срещата бе народната певица Славка Калчева, която от сцената на читалището в Драганово призова присъстващите на 25 октомври да подкрепят Отбор №1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини