Универсалният базов доход е осъществим

Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

Финансовият министър на германската провинция Хесен се е самоубил заради коронавируса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 30 март 2020

Онлайн изложба събира творби на Фрида Кало

ЧСИ-тата дариха 52 300 лева на „Александровска“

Инж. Добромир Добрев в Драганово: Отборът на ГЕРБ е мощен и силен

В препълнената зала на НЧ „Съединение – 1888” в Драганово бяха представени кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, кандидатът за кмет на Общи Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатът за кмет на селото Нели Грошкова. Целият Отбор №1 застана на сцената на читалището пред избирателите. „Вижте какъв отбор има ГЕРБ – силен и мощен. Това са хора можещи и знаещи, хора професионалисти. Нели Грошкова е част от този отбор и аз ви гарантирам, че тя ще бъде кмет на всички хора от Драганово”, заяви инж. Добромир Добрев. „Ние работихме много и ще продължим да работим по вашата воля. Ние не обещаваме, а се отчитаме пред вас. Нашата програма е отворена за вашите предложения. През изминалия мандат Нели Грошкова бе част от нашия работещ екип, част от отбор №1. Тя е слънце и нека то да изгрее над Драганово”, каза кандидатът за общински съветник Йорданка Кушева, която през изминалия мандат бе заместник-кмет в областта на хуманитарните дейности. „Отборът на ГЕРБ трябва да е пълен – правителство, народни представители, общински съветници и кметове от ГЕРБ, за да може всички заедно да продължат да градят и да преобразяват община Горна Оряховица. Като част от кметския екип, познавам Нели като човек с добро сърце. Тя е човек, който откликва на проблемите на хората и такава ще бъде и като кмет”, засвидетелства подкрепата си към Отбор №1 и към Нели Грошкова, народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева.

„Аз съм израснала, работя и живея в Драганово. Вие ме познавате, аз съм една от вас. Ако получа доверието ви на 25 октомври, вашите проблеми ще станат мои задачи, а това е само началото. Вие сте хората, които решавате дали тези проблеми да бъдат чути или да останат само прочетени. Време е да работим за резултати. Да бъдеш кмет не е привилегия, а отговорност. До сега сте чули много обещания, аз обещавам да работя за резултати. С вашата подкрепа и подкрепата на ГЕРБ резултатите ще са видими за Драганово”, заяви кандидатът за кмет на Драганово Нели Грошкова.

След представянето на кандидатите на ГЕРБ, срещата продължи с концерт на местни и гостуващи изпълнители и състави. Специален гост на срещата бе народната певица Славка Калчева, която от сцената на читалището в Драганово призова присъстващите на 25 октомври да подкрепят Отбор №1.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.