Тенисистка изкушава плувец

Аферите на работното място са абсолютно забранени! Това обаче не спира една тенисистка да се влюби в плувец, а красавица, която изпада в ужас при вида на вода, да се запише на уроци по плуване. Всичко в името на любовта.
Всяка делнична вечер в ефира на Би Ти Ви лейди от 21,30 ч, на мястото на “Незабравима” се излъчва новото турско заглавие “Изкушение”.

Поредицата разказва за Азра - младо, красиво момиче, което се занимава с тенис. Тя работи като преподавател в известен спортен комплекс. Азра е влюбена в учителя по плуване Керем, с когото се запознава, след като постъпва на работа. Любовта им е силна и дълбока. Има, разбира се, и един проблем - и двамата са бедни като църковни мишки. Това е особено трудно за Азра, която е доста амбициозна и мечтае за охолен живот, скъпи дрехи, кола и голяма къща. На това мнение е и нейната майка, затова двамата млади трябва да пазят любовта си в тайна.

И сякаш това не е достатъчно, в историята се появява друга впечатлена от уменията на Керем млада дама. Себнем е ученичка на Азра, но за разлика от нея е богата. Тя се влюбва в Керем и се записва на уроци по плуване, въпреки че изпитва ужас от водата. Когато Азра разбира, че Себнем е болна от левкемия и й остават само 6 месеца живот, измисля пъклен план да я използва, за да постигне мечтата си...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали