Премиерът се срещна с с генералния директор на Международната организация по лозата и виното

Министър Ананиев: Стриктно спазваме мерките на ЕС за коронавируса

Борисов към шефа на АПИ: Защо ми правите номера с тол системата!? (СНИМКИ) Как ще плащат от Нови Искър или от Банкя или от съседните места, попита гневно премиерът

Борисов се срещна с президента на Федералната разузнавателна служба на Германия

Фондация „Тракия“: Властите започнаха изземването на регистрираните и абсолютно законни предмети от колекция „Васил Божков“

Прокуратурата подхваща хулигана с джип „Порше“, който засече кола и спря пред нея в лявата лента на магистрала „Тракия“

Вандали отрязаха с флекс камера на тол системата (СНИМКИ) Повреденото съоръжение се намира на пътя към Бистрица

Цвета Караянчева: Съвременните ни послания никога не успяват да се извисят до подвига, до волята, до гения на Апостола

За колко сребърника е продаден Левски

Американски прелести с размер XXL в тежка категория

15 нови случая на новия коронавирус в Южна Корея и 1 в Хондурас

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Полиция блокира шуменското село Стоян Михайловски

Изпълнителната комисия на ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив

Президентът реши да олекне още повече И намек няма за диктатура у нас, по-скоро се наблюдава тенденция към хаотичност

„Росица Кирова ще е успешен кмет на Видин“, каза Светлана Димитрова, кандидат-общински съветник от „Единни за промяна“

„Видин много отдавна е узрял да бъде управляван от жена кмет. Вярвам, че Росица Кирова ще е един достоен и успешен градоначалник“, заяви една от дамите в листата на „Единни за промяна“ – Светлана Димитрова.

Магистър-фармацевт, видинчанката от няколко години развива фармацевтичен бизнес, създаден от родителите й. Кандидат за общински съветник Светлана Димитрова е уверена, че промяната може да настъпи само с общите усилия на всички.

„Вярвам в промяната, защото виждам, че с новото, младо поколение идват много дейни и можещи хора, които са готови да се опълчат на тази летаргия, която е налегнала съгражданите ни“, каза Димитрова.

Семейна, майка на две деца, видинчанката обясни, че наскоро се запознала с единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова. „Отидох на един форум, за да я погледна и оценя отстрани. Изключително много ми хареса, спечели ми доверието. Разбрах, че това, което прави, го прави от сърце. И иска да се случат нещата. Тогава казах „да“ и приех предложението да стана част от екипа на „Единни за промяна“, обясни Димитрова. Тя е категорична, че в листата на коалицията са включени различни хора, с различни професии, но всички са изключително ентусиазирани и са впрегнали силите си за каузата.

„Кирова ще е добър кмет. Тя има силата, волята, включително и да удари по масата като мъж. И в същото време притежава обаятелността на жената, с което печели доверието на хората. Видинчани трябва да повярват, че нещата могат да се променят. Оттук по-зле няма накъде. Вярвам, че моето семейство, децата ми ще могат да живеят в един развиващ се град, а не западащ. Дано видинчани съзрат предлагащата им се уникална възможност за промяна и на 25 октомври да гласуват с бюлетина номер 11“, допълни Светлана Димитрова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.