Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

Фандъкова: Създаваме национален пациентски център със съвместните усилия на организации, общината и бизнеса

„Създаваме национален пациентски център със съвместните усилия на пациентските организации, Столична община и бизнеса“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, по време на среща със Станимир Хасарджиев, председател на Националния пациентска организация.

Тя разгледа проектът за новия център, който ще се намира в сграда в район „Подуяне“, която е предоставена безвъзмездно с решение на Столичния общински съвет.

„Проектът се реализира с подкрепата и ентусиазма на Ева Митова, която като досегашен кмет на район „Подуяне“, намери подходяща сграда. Надявам се на тези избори Митова да спечели отново доверието на гражданите и да довърши проекта за Национален пациентски форум“, каза Фандъкова. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Малина Едрева, Силвия Христова, Ирина Йорданова и Живка Новкова, представители на Българския червен кръст, Строителната камара и общественици.

„С проектите, които реализираме в последните години в помощ на деца, лишени от родителски грижи, на деца и възрастни със специални потребности и хора, които се нуждаят от лечение, ние показахме, че сме разработили добър модел за ефективно партньорство между неправителствените организации, бизнеса и общината“, подчерта Йорданка Фандъкова. Тя припомни, че преди седмици бяха открити център за работа с деца без родители в район „Възраждане“ съвместно с Фондация „За Нашите деца“ и център за работа с деца аутисти в район „Младост“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.