Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

Павел Тодоров, кандидат за видински общински съветник от „Единни за промяна“: Вярвам на силните жени

Той е само на 31 години, но половината му младост е минала в работа, работа и пак работа. Още крехък тийнейджър, едва 15-годишен, Павел запретнал ръкави, за да помага в семейния бизнес, правейки мускули, докато товари и разтоварва стоки в склада. Трудът за Павел Тодоров обаче съвсем не е бреме, а осмисля живота му и го прави жив и щастлив.

„Повечето мъже не обичат силните жени. А пък моята майка е точно такава жена, изключителен човек. Тя ме е научила на трудолюбие, да се раздавам докрай. В Росица Кирова, нашият кандидат за кмет на Видин, виждам същото – силна, целеустремена, каквато и цел да си постави, тя я постига. Човек със страхотни качества. Силна жена е и моята приятелка, затова я обичам още повече“, откровено заявява Павел и признава, че за него е чест да е част от екипа на „Единни за промяна“.

„С такива хора няма невъзможни неща“, казва Павел, чийто делник и празник започва от зори в 5 часа. Наравно с останалите работници от фирмата, Павел и брат му стават рано-рано, за да приготвят мекици, банички… Семейният бизнес с хранителни стоки и производство на закуски бил създаден от родителите на Павел преди двадесетина година. С времето видинчанинът се учел на занаят, започнал като снабдител, а днес вече е в редиците на майсторите.

„Така съм възпитан и работата ми доставя удоволствие. Всеки клиент трябва да бъде посрещнат с усмивка“, казва Павел и допълва: „За родния си град, за каузата „Единни за промяна“ ще дам всичко от себе си, няма да се откажа. Сигурен съм, че ще успеем и вярвам, че видинчани ще ни гласуват доверието си. Ще направят правилния избор както за себе си, така и за младите хора на Видин. За да останем тук, за да можем да живеем нормално, да създаваме семейства и да отглеждаме децата си“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.