На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Жена, продадена от баща си на сводници: Не мога да се примиря, че с тази уста целувам детето си (Видео)

Българка, станала жертва на трафика на хора, разказа пред камерата на Нова телевизия за ужаса, който е преживяла. Когато била едва 13-годишна нейният баща я продал на сводници в Белгия, разказва самата тя пред Нова телевизия. Още с пристигането ѝ в чуждата държава нейните мъки започват.

Красимира е на 28 години и е една от многото жертви на трафик на хора. Разказва, че е осиновена, но едва 13-годишна баща ѝ я качил в автобуса за Белгия. Още щом пристигнали, я продал за проститутка. Изповедта на Краси е вледеняваща. Тя няма представа колко време е изкарала по магистралите в Белгия, но споменът още стряска съня й. Дори не знае града, в който е проституирала. Но ясно помни мига, в който жена я заговорила на български.

„Пита ме къде живея, дали имам семейство, дали има някъде да стоя. Казах, не нямам майка и баща и ме закараха в село Брестовица“, спомня си Красимира.

Мечтае да има работа и да може да отгледа дъщеря си, която сега е в приемно семейство. Макар болката и униженията да са останали назад във времето, Красимира казва, че още чувства погнуса от собственото си тяло. „Не мога да се примиря, че с това тяло, с тази уста прегръщам и целувам детето си“, казва през сълзи младата българка от ромски произход.

Шокиращата изповед на жената идва часове преди Европейския ден за борба с трафика на хора – 18 октомври. България също се включва в глобалната инциатива „Поход за свободата“. Целта е да се насочи вниманието към проблема с трафика на хора. Хиляди хора в целия свят ще кажат „не!“ на съвременното робство.

По данни на организаторите 27 милиона души в цял свят са под робство, а едва между 1% и 2% от жертвите на трафика на хора са спасени. Средната възраст на жертвите на съвременното робство е 12 години.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.