БЕХ получи решението на ЕК за глобата от 77 млн. евро Вероятно дружествата ще го обжалват, като ще оспорят твърденията и размера на глобата

Соцвеличия питат: Срещу коя система се борим сега? Стотина важни мъже от преди 1989-а вдигнаха наздравици

Одобриха почивни дни на всички религиозни общности

Правителството отпусна близо 490 000 лева за мост в Елена

Тръмп обяви победа над „Ислямска държава“ в Сирия

Правителството отпусна над 10 млн. лева на общини в Пиринско

Прокуратурата е започнала досъдебно производство за смъртта на бебето, изхвърлено във водите на „Водното огледало“ в Кърджали

Прокуратурата поиска постоянен арест за Ценко Чоков

Орлин Павлов, Мариана Попова и Стефан Вълдобрев ще пеят на новогодишния концерт на София Именити творци и спортисти ще отправят видеопожелания към българите

ЕС забрани сламките и пластмасовите чаши Новите правила ще влязат в сила след 2 години

7 млн. лева даде правителството на област Монтана

Кметът на Павликени чете коледна приказка на децата от забавачка

Дядо Коледа раздаде подаръци на оперирани във ВМА деца

ЕК потвъди за хакерска атака срещу институции на евросъюза

Половин милиард евро за метро до „Левски“ и „Слатина“

Цветанов в мъглижкото село Ягода: ГЕРБ прави политика в услуга на хората

„Много работа чака кмета на Мъглиж и екипа му, за да се реализират плануваните проекти за общината, които са за над 60 млн. лева през следващия програмен период“, каза Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията, при откриването на изцяло обновеното читалище „Гео Милев – 1926“ в мъглижкото село Ягода.

„Критикуват ГЕРБ, че развива само големите градове и региони, но днешното събитие категорично доказва обратното. Ние не делим населените места на малки и големи. Силата на ПП ГЕРБ е залагането на истински отговорна политика във всяко кътче от страната ни. Силната страна на ГЕРБ и кметовете ни е, че никога не делим хората на „наши“ и „ваши“, подчерта Цветанов. „На агресията ще продължим да отговаряме с първи копки и развитие. ГЕРБ прави политика в услуга на хората и всеки ден доказваме това. Жителите на село Ягода, както и на цялата община Мъглиж, са работодателите на кмета и екипа му. Подкрепете нашите кандидати за кметове Димитър Димитров и Господин Господинов и техните екипи с бюлетина номер 13, за да продължи стабилното и сигурно развитие в региона“, обърна се към жителите и гостите на селото Цветанов.

Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, народните представители от Старозагорско Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства на община Мъглиж, бяха официални гости при прерязването на лентата на НЧ „Гео Милев – 1926 г.“ Програмата започна с музикален поздрав от самодейците от местния пенсионерски клуб и водосвет за здраве и успехи.

Ева Паунова пожела победа на отбора на ГЕРБ в община Мъглиж и заяви, че нейн приоритет като евродепутат е развитието на културата и образованието. „Приветствам откриването на реновираното читалище в село Ягода, благодарение на което хората ще обогатяват своите знания ежедневно“, каза българският евродепутат от ГЕРБ.

„През последните четири години градим. Благодарим Ви за търпението и подкрепата“, обърна се към хората Господин Господинов, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Мъглиж. „Нашите опоненти ни плюят, че ремонтирахме читалището в село Ягода, че строим паркове и стадиони, затова искам да им кажа, че ще продължим да възстановяваме църкви и читалища, ще продължим да градим спортни съоръжения и пенсионерски клубове“, категоричен бе Господинов, кандидат за втори кметски мандат.

Читалището в село Ягода бе ремонтирано по проект с финансовата подкрепа на Програмата за развитие на селските райони. Общата стойност на дейностите по цялостното реновиране на сградата е над 870 хил. лева. Община Мъглиж успя да съхрани единственото културно средище в селото. Освен топлоизолацията и мерките за енергийна ефективност, които бяха внедрени в сградата на културния институт, нови са и декорите и завесите на сцената на читалището.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.