Високоскоростен влак се разби в надлез в Анкара (СНИМКИ и ВИДЕО)

Европарламентът иска спиране на строежа на газопровода „Северен поток 2“

Пентагонът към Турция: Всяко едностранно военно действие в северна Сирия би било неприемливо

„Лудогорец“ предпазлив на трансферния пазар (ИНФОГРАФИКА)

На 13 декември 2018 да почерпят

Британският премиер Тереза Мей печели вота на доверие в парламента

Емигрантът Роман е първият мъж-финалист във „Фермата“

Чарли Шийн една година не е близвал алкохол

Джендър и футбол – най-търсени от българина Нито една личност в родния списък

„Роди се звезда“ поведе в номинациите на Гилдията на филмовите актьори

Пред срив са психиатричните грижи в България Пациентите се лекуват при тежки битови и хигиенни условия, нарушават се основни права

Тереза Мей се оттегля като лидер на консерваторите преди изборите през 2022 г.

Айфеловата кула угасва в полунощ в памет на жертвите от Страсбург

Заснеха бившия македонски премиер Никола Груевски да се разхожда в Будапеща (СНИМКА)

Търсят сенчеста армия в Бундесвера Мистериозният Ханибал е начело на десни екстремисти

Още две политически формации подкрепиха Даниел Панов

Дима Максимова

Водачът на „Глас Народен” Дончо Бораджиев също даде одобрение за кандидата за кмет на ГЕРБ

Структурите на партия „Български социалдемократи” и Демократичния съюз на пенсионерите подкрепиха Даниел Панов като кандидат за кмет на община Велико Търново. Представители им се обединиха около мнението, че старопрестолният град и населените места са се променили видимо към по-добро през последните четири години.

Заместник-председателят на „Български социалдемократи” Илияна Василева и водачът на местната листа от кандидати за общински съветници Петър Пацев подчертаха, че със стореното в общината до момента и обещаното за следващия мандат Даниел Панов се доближава до приоритетите на политическата сила. „Те са свързани със строителството и ремонтирането на паркове, детски площадки, училища и детски градини, с разработените и спечелени европейски и национални проекти, които ще помогнат за благоустрояването на инфраструктурата”, обясни Илияна Василева. “Бългapcки coциaлдeмoкpaти” подкрепят Панов като съгражданин и човек, който изпълни задълженията си като градоначалник. За Даниел Панов ще гласуваме с номер 8 в изборната бюлетина, категорични бяха от партията.

Председателят и секретарят на великотърновската структура на Демократичния съюз на пенсионерите Георги Хараламбиев и Людмил Христов обобщиха, че средствата, които се отпускат от правителството и от Европейския съюз, се използват пестеливо и качествено. На среща с Даниел Панов те го посъветваха да продължи да работи със същото темпо. От политическата сила поставиха въпроса за бъдещето на обществения транспорт във Велико Търново и лошото състояние на старата тролейбусна инфраструктура. Панов отговори, че по ОП „Региони в растеж” има гарантирани 10 милиона лева за интегриран градски транспорт, спирки, кръстовища и въвеждане на превози с електрически автобуси, които са по-съвременни, по-икономични от тролейбусите и не се нуждаят от мрежа.

Общинският председател на „Глас Народен” адвокат Дончо Бораджиев също обяви, че подкрепя Даниел Панов като мажоритарен кандидат. „Този избор е личен и от уважение към интелигентността на избирателите. Никой от последните градоначалници не е постигнал толкова за града, колкото Панов. Считам, че градът ще продължи да се развива под неговото ръководство и всякакви експерименти с жадни власт кариеристи не са в интерес на Велико Търново” коментира адвокат Бораджиев. В листата на „Глас Народен” влизат седем кандидати за общински съветници – млади хора, които не са участвали в други политически формации.

Водач е общинският председател Дончо Бораджиев. Втори е юристът Светослав Гинчев, Вененелин Русанов /председател на фен клуб Етър/ е 3-и. Областният председател и координатор Илиян Дуков е на пето място в листата. Едно от предложенията на партията е фирми на общинските съветници, техните близки и свързани с тях лица да нямат право да кандидатстват за обществени поръчки. Друг приоритет е рехабилитация на съществуваща инфраструктура. От „Глас Народен” поставят акцент върху развитието на местната културата в общината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.