Пламен Марков покани ветерани

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА АД Пламен Марков покани всички ветерани да дойдат на митинга пред парламента. От клуба са се свързали с бившите славни футболисти, които трябва да поведат позволеното от общината шествие от езерото „Ариана“ в 16 ч в неделя.

Мач с „Витоша“ (Бистрица) официално няма да има. От БФС уведомиха с писмо ЦСКА и съдиите. Всички билети ще важат за следващия домакински двубой с „Германея“. В 14 ч в неделя на терена ще излизат юноши от различните спортове на ЦСКА. Те дори ще направят кратки открити тренировки. В 14,30 ч треньорът на футболния тим Христо Янев ще раздели отбора на две и ще направи двустранна игра с полувремена по 30 минути.

Треньорът на „Витоша“ Костадин Ангелов използва модерния начин за изявление и се извини на ЦСКА чрез фейсбук. Треньорът, който е известен със симпатиите си към „червените“, написа: „Откакто съм треньор на „Витоша“, не съм се виждал или контактувал с Бойко Борисов. При първия опит за намеса в работата ми ще напусна. Беше ми даден избор - да не играем или да играем под заплаха за сигурността на играчите. Ако трябва да избирам пак, ще постъпя по същия начин! Извинявам се на играчите, треньорите и спортно-техническото ръководство на ЦСКА. Извинявам се на всички хора, които чакаха мача заради самата игра. Нямате представа колко дълго се готвих за него, но няма да пожертвам здравето на млади хора за някакви три точки.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини