Цветанов: След 16 години е време в Хасково да има демокрация с Добри Беливанов и ГЕРБ

След 16 години е време в Хасково да има демокрация и свобода, затова изберете Добри Беливанов и ГЕРБ с номер 13. Един кмет трябва да бъде честен, достъпен за хората, да има уважението и респекта на тези, които са го назначили. С неговия опит и професионализъм Добри ще създаде тази платформа за бъдещето на Хасково, която очаквате години наред. Toва заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Хасково. „На този площад усещам силната енергия на реформаторския дух, който носи ГЕРБ. Има кой да се притеснява, че има толкова много хора тук днес“, каза Цветанов. Той подчерта, че Добри Беливанов ще поеме отговорност и ще даде възможност за по-силна комуникация на Хасково с изпълнителната власт, за да се възползват жителите на града максимално от европейската солидарност. „Добри слага началото на бъдещето и на развитието на Хасково“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че след посещението си в хасковския квартал „Орфей“ е останал разочарован, че хасковлии не са получили онова, което е основен акцент в програмата на българското правителство. „Делян Добрев има основна заслуга за Националната програма за енергийна ефективност, но въпреки това Община Хасково не е осигурила никакъв достъп до програмата. Това е пагубно за всяка една демокрация и за всяка една община, която е част от България и от Европа. Хасково се нуждае от кмет, който да осигури прозрачност и финансова дисциплина в Общината, да работи с бизнеса и да не дели хората на наши и ваши. Вие сте част от силна и обединена Европа, затова направете правилния избор с номер 13 за ГЕРБ и Добри Беливанов“, призова жителите на Хасково Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че подкрепата за Беливанов ще бъде и оценка за стабилното правителство на Бойко Борисов, което е върнало доверието на Брюксел към България. „Страната ни ще бъде водеща в новия финансов период, благодарение на успешните кметове на ГЕРБ, които няма да Ви предадат“, категоричен бе Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че е убеден в победата на кандидатите на ГЕРБ за кметове на Димитровград, Симеоновград и Ивайловград. „Успешните ни кметове там и в община Любимец ще бъдат шампионите на тези избори. В Свиленград има ентусиазъм и енергия за промяна, необходима и в Харманли. Ние сме тези, които ще покажем, че можем“, каза още Цветан Цветанов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова благодари на хасковлии за подкрепата към нея и призова хората отново да гласуват доверие на ГЕРБ. „Тук сме, за да подкрепим невероятния отбор на ГЕРБ в Хасково. С откриването на Европейския информационен център на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Европа вече е тук. Ще станете истински европейски град, ако изберете Добри и неговия екип точно след една седмица. Добри е човекът, който ще работи за Вас и заедно с Вас. Той иска европейските фондове не да заобикалят Хасково, а да бъдат реалност тук, в Хасково. Ние с колегите ми евродепутати подкрепяме Добри, сигурна съм, че и Вие ще го подкрепите“, категорична бе Паунова.

Областният координатор на ГЕРБ и народен представител Делян Добрев призова жителите на Хасково да гласуват доверие на Добри Беливанов, защото в Хасково е необходима промяна. „За пореден път заставам пред Вас и искам Вашето доверие, защото досега не съм Ви подвеждал. Добри Беливанов ще направи открита Община, ще се вслушва в хората и ще бъде сред тях“, каза Добрев и заяви, че Беливанов ще работи за разкриване на нови работни места и за привличане на инвестиции. Делян Добрев подчерта, че кандидатът за кмет от ГЕРБ ще намали данъците и таксите в Хасково, за да живеят хасковлии по-добре.

„Винаги ще бъда с Вас и пред Вас, благодаря Ви за мощната подкрепа, която ни оказвате. Ние ще спечелим убедително, но честно и по правилата. Аз се убедих, че Вие сте уверени и вярвате, че промяната в Хасково зависи от всички Вас. Нямам нужда от уговорки, защото разчитам на всички Вас. Ще застана начело на силния кметски екип, който да доведе до промяната в Хасково“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини